O mně

sobota 7. března 2015

Extraordinary Oil: Tajemství zdravých vlasů

Protože vás naposled vlasový článek hodně bavil, připravila jsem si pro vás další tip na vlasovou péči. Tentokrát jde o řadu od Elseve, o novinku Extraordinary Oil. Tato řada je určena pro suché poškozené vlasy bez lesku. Výrobky obsahují vzácné oleje z šesti květů, které mají vlasy vyživit, nezatížit a rozzářit.



Já používám šampon, balzám a hedvábný olej. Se všemi výrobky jsem velmi spokojená. Účinky jsou vidět po několika málo použití šamponu a balzámu, účinky oleje jsou vidět okamžitě. Olej jsem zmiňovala už zde.


Celá řada krásně voní, tak nějak vznešeně, medově, tajemně... šampon je opravdu lehký, na mě možná až moc, klidně bych snesla hutnější konzistenci. Musím ho použít trošku víc, než jsem zvyklá, aby mi pořádně napěnil, tak, jak to mám ráda. Pak je ale mytí vlasů úplná slast. Balzám je úžasný, úplně cítíte, jak se vám při aplikaci vlasy zjemňují a vrací se do správné kondice.


Olej je kapitola sama pro sebe. Před mytím, před fénováním, jen tak, když máte pocit, že se vám třepí konečky. Opravdu se dá použít kdykoli. A můžu potvrdit, že vlasy ani trochu nezatěžuje ani nijak nemastí. Navíc opět nádherně voní!

Díky téhle řadě mám vlasy opravdu nádherně lesklé, hebké, zdravé... Možná tak, jako ještě nikdy.

Zkoušely jste tuto novou řadu? Co na ni říkáte?

6 komentářů:

  1. Celá tahle řada mně hodně láká, už jsem ji v drogerce i okukovala a protože byla v akci, tak odolávala pokušení ji koupit, ale dost jsem se bála zatěžování vlasů. Ale když říkáš, že neé, tak bych možná mohla zkusit..

    OdpovědětVymazat
  2. Já mám bohužel zkušenost, že se mi po Elseve šamponech (to samé Gliss kur) hrozně rychle mastí vlasy, takže to není nic pro mě. Každopádně už mi dochází vlasový olejíček, tak se po tomhle podívám :)

    http://my-makeupstore.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  3. Tohle jsem zatím snad u nás v drogérii neviděla,ale teda hodně si mě nalákala,protože mám bohužel dost suché vlasy,tak tohle je pro mě nejspíš jako dělané :)

    OdpovědětVymazat
  4. Tuto řadu jsem nezkoušela, ale vypadá lákavě :)
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
  5. Ten kondicionér by som rada skúsila, olejové kondicionéry sú zvyčajne vynikajúce.

    OdpovědětVymazat

Všem děkuji za milé a podnětné komentáře, moc si jich vážím a dělají mi radost! :)