O mně

neděle 29. března 2015

Fotopost: Sea Food Festival

Já prostě miluju Prahu. Kde jinde se pořád něco děje, navíc něco tak báječného jako právě v Praze. Minulou sobotu, jak jsem psala, jsme vychytali den, kdy se na Náplavce konali vyhlídkové plavby lodí zdarma, tuhle sobotu jsme vyrazili na Jiřák na Sea Food festival. A jaké to bylo? Parádní, pojďte ochutnat ;)



Sluníčko svítilo, hned po příchodu jsem si dala nezbytnou kávu a bylo mi nádherně. Jen pohled na nekončící fronty mě trochu znepokojoval. Byly skoro dvě hodiny a já měla hlad. Naštěstí jsme vždycky vychytali nějakou malou frontičku a dostali jsme, co jsem chtěli dost rychle. Oželeli jsme tedy Fish&chips, jelikož zrovna tahle fronta opravdu nebrala konce... Nicméně i tak jsme se namlsali, ochutnali skvělé prosseco i rybí specialitky. 











SPOKOJENOST :)


Zdravím vás, přeji vám krásný zbytek neděle a dejte vědět, jak jste se měli vy ;) 

8 komentářů:

  1. Jee, to jsem teda propásla, vůbec jsem o téhle akci nevěděla :( Jídlo vypadalo báječně, je fajn, že jste si to hezky užili :)

    OdpovědětVymazat
  2. O téhle akci jsem vůbec nevěděla, zjistila jsem to až dneska ráno, že se něco takového konalo :/ No jo, to my z menších měst takovéhle akce nemáme, ačkoliv se tu toho koná také dost (jsem z Pardubic). Nicméně tenhle festival vypadá více než dobře.
    Ketrin Fl ~ Call me Ketrin blog

    OdpovědětVymazat
  3. jo festival byl úžasný,akorát tam bylo hodně lidí, že šlo špatně procházet mezi stánky...byla jsem tam taky, přišla jsem asi v 11 a už tam bylo narváno a ochutnala jsem sushi přesně v tom stánku jak máš na fotce.

    OdpovědětVymazat
  4. Ty brďo, tak my jsme naopak byli úplně znechucení. Organizace špatná (vlastně téměř žádná), jídlo taky žádný překvápko.. a přitom jsem se tak těšila, že se zase aspoň chuťově vrátím do Španělska (když jsem tam byla, tak jsme nejedli nic jinýho než středomořskou stravu) :))

    OdpovědětVymazat
  5. My jsme to vždycky nějak zpankovali s šlo to :) ale chápu, že pravými španělskýmu jídlu se to nevyrovná :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jinak se mnou je to jednoduchý, já jak mě pošimrá na tváři sluníčko, dám si dobrou kávu a mám volný den s přítelem, tak jsem prostě happy, ať jsem kdekoli a dělám cokoli :)

      Vymazat
  6. MM, ryby mám ráda, takový festival by se mi líbil :)

    OdpovědětVymazat
  7. Já na mořské plody moc nejsem, ale vidím, že tady se dalo vybrat spoustu dobrého jídla, až se mi dělají chutě, ještě zě bude za chvíli oběd :-)

    OdpovědětVymazat

Všem děkuji za milé a podnětné komentáře, moc si jich vážím a dělají mi radost! :)