O mně

čtvrtek 12. března 2015

Nové čistění pleti s Vichy: Micelární olej & detoxikační gel

Správné odlíčení a čistění pleti je první krok ke zdravé a krásné pokožce. Proto není radno tento proces zanedbávat. Já, protože jsem požitkář a navíc mám hodně citlivou pleť, musím si péči o ní jaksepatří užívat. Musí mě to bavit, musí mi to být příjemné, neméně důležitá je efektivnost, ale zároveň nepodráždění kůže. Vichy mi právě nabídlo dokonalé řešení všeho, po čem můj ksichtík touží. Představilo dvě úplné novinky: čisticí micelární olej, úplně první přípravek tohoto druhu v lékárnách, a detoxikační čisticí gel. Ptáte se, co je na nich tak úžasného? 


Kromě toho, že jsou tyhle přípravky na první pohled nádherné, mě okouzlily svým moderním složením i účinky. Formule čistícího gelu obsahuje extrakt z vzácného stromu Moringy, aktivní látku s unikátními účinky „proti znečištění“, která chrání buňky před extrémním znečištěním i z ovzduší. 
Micely, které obsahuje olej, pomáhají k rychlému a efektivnímu odlíčení bez tření doplněnému péčí o pleť. Po použití máte pleť čistou, jemnou a nemastnou!


Protože tyto přípravky chrání pleť proti znečištění z ovzduší, krásně se hodí na jaro, kdy začínáme vylézat ze zimních skrýší a trávíme mnohem více času venku, na "čerstvém" vzduchu. Navíc tito fešáci chrání pleť před následky tvrdé vody! 
S příchodem jara je také čím dál tím žhavější téma detoxikace těla. Ano, ale co náš obličej, nezasloužil by si také pořádnou očistu? A to právě díky čisticímu gelu od Vichy, který má detoxikační účinky, můžeme mít!


Aplikace je v obou případech velmi jednoduchá. Do dlaně si nadávkujete dvě až tři pumpičky gelu nebo oleje a aplikujete na navlhčený obličej. Provedete lehkou masáž obličeje. 
Olej se po smíchání s vodou změní ve fluidní mléko, které se velmi dobře oplachuje. Po použití máte pocit, jako by vás někdo pohladil, je neskutečně jemný, navíc voňavý a moc příjemný! A můžete s ním odlíčit i voděodolný make-up. Na fotce vidíte, jak pleť po omytí zůstane krásně hebká, jemná a nemastná. 


Gel se po smíchání s vodou mění v lehkou pěnu, která vaši pleť dokonale probudí a vzpruží. Jeho velmi příjemná květinková vůně vám dodá elán na celé dopoledne. Ideální čistění do horkých a suchých dnů. Pleť je navíc opravdu chráněna před tvrdou vodou, po aplikaci necítíte žádné nepříjemné pnutí. 


Všechny přípravky jsou: bez parabenů, hypoalergenní, s posilující, zklidňující a regenerační Termální vodou z Vichy. Testovány na citlivých typech pleti pod dermatologickou kontrolou.



Já mohu oba přípravky vřele doporučit!

Tak co na ně říkáte? už jste je zkoušeli? Uvažujete o koupi? :)


5 komentářů:

  1. Vypadají hodně lákavě :) Líbí se mi fotka se sněženkama

    OdpovědětVymazat
  2. Od Vichy jsem zatím nich nezkoušela, ale tyto novinky vypadají velmi lákavě!
    Recenze kosmetiky

    OdpovědětVymazat
  3. zaujimala by ma fotka zlozenia :)

    OdpovědětVymazat
  4. Zajímavý článek. Moc se mi ty produkty líbí a ráda bych je taky vlastnila :)

    Life by Peggy

    OdpovědětVymazat

Všem děkuji za milé a podnětné komentáře, moc si jich vážím a dělají mi radost! :)