O mně

pondělí 23. března 2015

Sedmidenní detox, tentokrát pořádně!

S příchodem jara se detoxikace těla skloňuje ve všech pádech. A vy moc dobře víte, že já nejsem výjimkou. Už několikrát jsem se pokoušela o více či méně úspěšné pročištění těla. Tentokrát, s příchodem jara, jsem si řekla, že to udělám jinak. Prostě pořádně, správně! Tak jak teda na to? Pořídila jsem si k tomu knihu!



Kniha Detoxikace: Organismus pročištěný už za 7 dní je výborným průvodcem, který vám představí nejen očistu těla, ale i mysli a duše. Konečně jsem pochopila, že detoxikace je opravdu na každém z nás, je to individuální záležitost, kterou si každý upraví podle svých možností, požadavků, potřeb. Není to pouze o tom, že budete tři dny pít jen vodu a tečka. Detoxikace znamená upravit stravu, zapojit pohyb, ale umět i relaxovat.


Kniha nabízí hned několik programů, ze kterých si každý může vybrat „ten svůj“. Zvolte si program od jednodenního řešení k sedmidenní úplné očistě. Nebo speciální plány nakomplexní pročištění jater, antikuřáckou kúru, očistu na zmírnění alergií či redukci stresu. Kniha neopomíná rozebrat i zkrášlovací programy, důležitost cvičení, přípravu pročišťovacích nápojů nebo pokrmů či například meditace, aromaterapie a podobně. 


Vše je napsáno srozumitelně, přístupně pro každého čtenáře. Najdete zde zajímavé rady a tipy, jak ulevit tělu od napětí, jak docílit krásné pokožky, jaké potraviny mají jakou funkci a jak si z nich namíchat skvělý fresh drink. Navíc je kniha doplněna krásnými fotkami, které motivují pustit se do očisty ještě dnes.


Já jsem si vybrala sedmidenní komplexní očistný program a začínám s ním právě dnes. Průběžně vás budu informovat, jak jsem na tom a nakonec vám samozřejmě řeknu, jaký jsem měla výsledek. Tak mi držte palce, protože tentokrát to bude naprosto profi detox :) 

A jak jste na tom s detoxem a příchodem jara vy? Jedete v tom taky? :)

6 komentářů:

  1. Knížka vypadá z fotek moc pěkně zpracovaná :) Já tak nějak držím zdravý styl už nějaký ten měsíc (dřív jsem taky hodně sportovala, ale teď jsem zapojila i tu správnou stravu, která mému tělu vyhovuje), takže žádný takový detox neplánuju :)

    OdpovědětVymazat
  2. Ojooooj to vyzerá super!:) Ja som dnes začala s prečistovaním hrubého čreva pomocou aloe vera práve kvôli pleti . Je to riadne prekonávanie síce ale zatial sa držím úspešne verím že aj tebe sa podarí prejsť celou očistou :)

    www.lindatayllor.com

    OdpovědětVymazat
  3. Zajímavé, někdy asi taky nějaký detox vyzkouším :)

    Welcome!♥Reviews everywhere

    OdpovědětVymazat
  4. Já teď zkouším Neera detox a je mi hrozně špatně :/...
    Zvu vás všechny do soutěže o den se značkou Yves Rocher, s bloggerkami a o zapojení se do projektu pro přírodu :-)

    OdpovědětVymazat
  5. Detoxikuji čtvrtý den (mám měsíc) a zatím mi z toho moc dobře není, dost mě bolí hlava a nemám na nic moc chuť, ale alespoń dodržují pitný režim s kterým mám normálně velký problém.

    OdpovědětVymazat

Všem děkuji za milé a podnětné komentáře, moc si jich vážím a dělají mi radost! :)