O mně

středa 25. března 2015

Škola líčení: The Slimmy Punky Look

Pamatujete na první dva díly školy líčení s novou řasenkou Miss Manga Punky? jsem ráda, že se vám články líbily a měly u vás úspěch, že vás baví mé rebelské tvoření, takže dnes přicházím s dalším, třetím dílem. Tentokrát bude hrát hlavní roli Super Liner So Couture, jemná linka s extrémně tenkým a naprosto přesným aplikátorem.


         SLIMMY PUNKY LOOK – precizní a sofistikovaný

Nejprve jsem na pleť nanesla rozjasňujíc make-up Lumi Magique, který pleť sjednotí a krásně prozáří. Tento make-up jsem si naprosto zamilovala, nikdy jsem nenarazila na tam přirozený odstín, jaký mám právě Lumi Magique, láska!
Jemná linka Superliner So Couture je naprosto precizní, uzounká a parádně se s ní pracuje. Navíc na očním víčku dlouho vydrží. Tentokrát jsem dala na radu jedné své čtenářky a udělala jsem si jen horní linku. Na mě dost nezvyk, ale proč nezaexperimentovat. Líčení je tak rebelské, ale přesto jemné. 
Samozřejmě k jeho docílení je nezbytná řasenka Miss Manga Punky. Její "slepený" efekt je žádoucí, tak to má, prosím, být. Při aplikaci je důležitý postup: nejprve nanášíte řasenku horizontálně, poté koncem řasenky přejíždíte vertikálně po řasách a otáčením kartáčku je slepujete. Pokud řasy nedrží podle představ, můžete si pomoci pinzetou. Chce to trochu cviku a trpělivosti, ale jakmile se s řasenkou naučíte pracovat, je to hračka.
 Líčení jsem doladila rtěnkou Color Riche Pure Red v odstínu JLo. Rtěnka je hodně výrazná, ideální k tomuto líčení. Na rtech drží a nevysušuje, opravdu mě tahle rtěnka baví! 
Nakonec jsem make-up zafixovala mým milovaný, naprosto přirozeným pudrem True Match

A výsledek?


Už teď vám můžu prozradit, že příště přijde poslední punky look a s ním i soutěž pro vás. Vyhrát budete moct právě řasenku Mega Volume Miss Manga Punky a jeden Superliner, které bude v posledním článku Škola líčení. Víc ale už příště, tak se těšte ;) 


3 komentáře:

  1. Tak rtěnka je dokonalá! Moc pěkné :)

    OdpovědětVymazat
  2. Tak trošku nechápu, proč má řasenka ksakru dělat to, co všichni u řasenek roky nesnášeli o.O Jinak ti to moc sluší až na tu řasenku... něčemu takovému bych se radši vyhla, to nemůže dělat pěkné řasy snad nikomu :D

    www.slecnazrzava.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat

Všem děkuji za milé a podnětné komentáře, moc si jich vážím a dělají mi radost! :)