O mně

pátek 3. dubna 2015

Dokonalý make-up, to je jako dokonalý chlap!

Najít dokonalý make-up, to je jako najít dokonalého chlapa! Může to být láska na první pohled, ale také se můžete zamilovat až postupem času. Musíte si sednout, rozumět si... Musí vydržet všechno, co celý den děláte. Měl by se s vámi vlastně ztotožnit. A když to všechno klapne, budete si věrni až do konce života... Není to snad tak?


Já jsem svůj dokonalý make-up objevila vlastně náhodou, protože jsem ho dostala. Bylo mi řečeno: "Na, vyzkoušej ho!" A ta jsem ho vyzkoušela. Naše poprvé bylo dokonalé. Našla jsem u něj všechno, co potřebuji! Kdo má tolik štěstí?! 



  • Drží, vydrží mlčky a s pevnými nervy celý můj hektický den. 
  • Je přirozený. Takhle přirozený (make-up) jsem ještě nikdy neměla. 
  • Skvěle se mnou splyne. 
  • Nedělá žádné mi žádné naschvály a neplechy (nemastí mi pleť, nezalézá do pórů, nedrolí se...)
  • Nepřipadám si s ním vůbec suchá!
  • Když jsem s ním, mám úplně prozářený obličej. 





A pudr? To už je jen třešinka na dortu. Něco jako když má chlap silné a krásné auto ;) 



Zaujal vás můj nový přítel? :) Klidně se se mnou podělte o své úlovky ;) 

6 komentářů:

  1. Zaujal, děkuji za tip, určitě se po něm podívám:-)

    OdpovědětVymazat
  2. Ty brďo, tak toho bych ti klidně přebrala! :D Vypadá vážně moc dobře! :-) Já na make-upy zas nikdy až tolik nebyla, ale vyzkoušela jsem zatím Dermacol, Loreal, Alverde a teďka mám okysličující podkladový krém od Oriflame (už jsem se na blogu také o něm zmiňovala) a na to, že to je jen podkladový, tak si moc neumím představit, že bych na něj ještě "něco" dávala... Hezky sjednotí pleť a to mi ke štěstí úplně stačí (zvlášť když používám potom ještě pudr).. No, uvidíme, "ten pravý to nebude", ale třeba se z toho zatím krátkého vztahu něco vyklube :-)) měj se hezky :) http://skills-of-art.blogspot.cz/2015/04/117-prodlouzeni.html

    OdpovědětVymazat
  3. Tenhle make-up mě zaujal, takže si ho asi zapíšu na můj dlouhý seznam make-upů, které chci vyzkoušet :D :) Já momentálně používám make-up od Astoru Lift me up a jsem s ním spokojená.

    Life by Peggy

    OdpovědětVymazat
  4. Vypadá super a dělá krásnou pleť :) Super tip :)

    OdpovědětVymazat
  5. Vypadá moc pěkně na pleti :)

    OdpovědětVymazat
  6. Tak to je bezva recenze! :-) Hodně si mě nalákala, teď mi dochází můj, takže mám nad čím přemýšlet :-) Mimochodem, co máš za odstín?:-)

    OdpovědětVymazat

Všem děkuji za milé a podnětné komentáře, moc si jich vážím a dělají mi radost! :)