O mně

sobota 18. dubna 2015

NUDE kouzlení s paletkou od Maybelline

NUDE odstíny letos prostě frčí, což se potvrdilo i na letošním newyorském fashion weeku. Maybelline proto představuje novou paletku, která obsahuje celkem 12 nádherných odstínů, od krémové béžové až po hedvábně tmavošedou, narezlou bronzovou a sytě šedou. Tato paletka vám poslouží jak přes den, tak i pro večerní líčení, vyberete si ze světlounkých až po plné tmavé odstíny, z matných i lesklejších variant. Sama jsem se na několik variant líčení vrhla, tak se pojďte podívat, jak se mi to povedlo. 

Vy víte, že já mám NUDE odstíny moc ráda, takže tahle paletka pro mě byla MUST HAVE! A musím uznat, že jak jsem se bála, že ve skutečnosti stíny nebudou mít tak pěknou barvu jako na obrázcích, tak teda mají!


 Líčení je díky pěnovému aplikátoru příjemné a snadné. Stíny nijak zvlášť nepráší a podle mě dobře pigmentují. Neporušené mi na oku vydrží půl dne, poté mi lehce sklouzávají do rýhy v ohybu oka ale to mi bohužel dělají všechny stíny, protože mám dost spadlá horní víčka. 
Barvy jsou vybrány přesně podle mého vkusu, žádná mi tu nechybí, žádná nepřebývá, jsem naprosto spokojena :)

NUDE šedá. 
NUDE zlatá.
NUDE hnědá.
NUDE na sluníčku.

Kdyby vás zajímalo, jakou jsem použila řasenku anebo čím mám upravené obočí, tak to vám povím příště. Jde totiž o další dvě novinky na trhu, které rozhodně stojí za zmínku. Ba dokonce za článek. 

A teď mi napište, jak se vám líbí moje NUDE líčení, co říkáte na paletku a jak se nejraději líčíte vy? Také jste propadli NUDE trendu? :)

8 komentářů:

  1. mňa zaujala hneď ako sa u nás ukázala, takže niekedy do nej isto pôjdem :)
    ľúbezná

    OdpovědětVymazat
  2. Tak tahle paletka je přímo božská a já jí ASI PROSTĚ MUSÍM MÍT!! Kolik taková kráska stojí vůbec? :-)
    Ketrin Fl ~ Call me Ketrin blog

    OdpovědětVymazat
  3. Hnědá, zlatá, šedá a i ty ostatní výraznější jsou krásné a přesně podle mého gusta, zatímco ty úplně nude a světlounké a neviditelné, většinou aspoň v pěti téměř totožných odstínech jsem v těch paletkách ještě nezvládla pochopit, ono je to ve vnitřním koutku oka docela jedno :D Anyway, před pár dny jsem úspěšně (omylem) flákla na zem svojí milovanou nude paletkou a tahle by mohla být slušná náhrada, mrknu se po ní :))

    Zrzavá katastrofa

    OdpovědětVymazat
  4. Líčení vypadá moc hezky. Tyhle zemité stíny se mi moc líbí. BEAUTYPUSINKA

    OdpovědětVymazat
  5. Paletka vypadá velice lákavě :)))

    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk/

    OdpovědětVymazat
  6. Skvělá paletka. Zlatý odstín je nádherný a ta fotka na sluníčku vypadá dost dobře.
    giveaway

    OdpovědětVymazat
  7. Panecku ta teda je...Zadnou vetsi paletku nevlastnim, ale cekam az me neco opravdu zaujme atreba to na Vanoce skonci Sleekem :D Kterou znacku ohledne paletek mas nejradsi ? :)
    S pozdravem
    Sabbi

    OdpovědětVymazat

Všem děkuji za milé a podnětné komentáře, moc si jich vážím a dělají mi radost! :)