O mně

pátek 1. května 2015

Máj, seberozmazlování čas

Stává se to zřídka, ale stává se to. Tedy to, že mám celý den volný, bez jakýchkoli povinností, starostí a práce. Den jen pro sebe, se kterým můžu naložit dle své libosti. Jenže, přiznávám se bez mučení, já tohle prostě neumím. Neumím nic nedělat. Takže poté, co ráno vstanu a všechno doma uklidím, přerovnám a umyju, vyřídím zbylé e-maily, jsem tak trochu ztracená a bezradná. Takový den nadešel i dnes, a tak jsem si řekla, že se prostě budu starat o sebe. Ono trocha toho seberozmazlování taky ještě nikomu neublížila, žeáno :)


Péče o vlasy
Zase jednou jsem narazila na šampon, kondicioner a kúru na vlasy, které mi dělají opravdu dobře. Novinky z dílny L´Oreal Prefessional na barvené a poničené vlasy. Vlasy jsou po těchto přípravcích krásně lesklé, hebké a zdravé. Navíc moc hezky květinově voní. Seženete u svého kadeřníka.


Péče o pleť
Řadu Idéalia od Vichy mám moc ráda a používám ji už nějaký ten pátek. Nyní přichází Vichy s posledním členem této růžové rodinky, který zatím chyběl - představuje Idéalii Skin Sleep, noční péči, která má zaručit zářivou a ideální pleť i v případě, že špatně nebo málo spíte. K tomuto krémíčku se ještě vrátím v samostatném článku, protože si ho opravdu zaslouží!


Jako podklad před krémy jsem si oblíbila sérum od Lancome. Sjednocuje barvu pleti, lehce stahuje póry a pěkně po ránu hydratuje. Mám pocit, že v kombinaci s denním krémem dávám pleti všechno, co potřebuje :)



Péče o tělo
Co by to bylo za pořádné rozmazlování, kdyby si člověk nedopřál koupel, a to pořádně voňavou. Tentokrát ne po fialkách, ale po lesním ovoci, mňam. Tělové máslo a sprej zaručí, že vám vůně na těle vydrží i několik hodin. Znovu mňam!



A něco na zub :)
Mňam do třetice, tahle limča je dokonalým májovým osvěžením. Teď už si jen jít vyhlídnout tu nejkrásnější třešeň s těmi největšími květy a počkat si tam na sladké políbení.



A jak trávíte první máj vy? Byla líbačka? :)


4 komentáře:

  1. Mně se líbí, jak je to všechno sladěné do růžova :) Tu limču bych ráda ochutnala!

    Zrzavá katastrofa

    OdpovědětVymazat
  2. Líbačka byla :D A koukám, že produkty jsou všechny sladěné do růžova

    OdpovědětVymazat
  3. Krásné produkty, také přeji krásný máj :-)) my byli včera na výletě a pak na hokeji :-)) takže super den.
    zvu tě na můj blog.
    http://monalisabeautyeri.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat

Všem děkuji za milé a podnětné komentáře, moc si jich vážím a dělají mi radost! :)