O mně

úterý 2. června 2015

Brow Artist Genius Kit & False Lash Superstar

Toužíte po dokonale upraveném a výrazném obočí? A k tomu ještě po parádních řasách? Tak já vám řeknu, jak toho přesně docílit! Stačí vám pouze dvě kosmetické vychytávky a asi tak tři minuty času.
Nevěříte? L´Oréal Paris před několika týdny představil dvě své novinky - kit na obočí a dvoufázovou řasenku. A obě rozhodně stojí za hřích! Pojďme se jim podívat na zoubek.


Jak vidíte na fotkách, oba produkty dost používám, takže opravdu budu mluvit ze své zkušenosti :)
Pojďme ale nejprve na oficiální popis kitu na obočí. 

L’Oréal Paris přichází s kompletní sadou na obočí, která je inspirována nástroji profesionálů. Malé elegantní pouzdro obsahuje vše, co je potřeba k úpravě, dobarvení a zafixování obočí:

· Vosk obsahující pigmenty
Voskem obočí nejen zafixujete, ale i vytónujete do přirozené barvy. Složení je voděodolné a umožňuje jednoduchou aplikaci a styling. Díky vosku si obočí udrží požadovaný tvar po 12 hodin.

· Pudr pro dobarvení
Pomocí pudru můžete obočí dobarvit. Odstín pudru je přirozený.

· Pinzeta
Precizní pinzeta zachytí sebemenší chloupek.

· Kartáček 2v1

Kartáček má dvě různá zakončení – zkosené a spirálovité. Zkosený kartáček je určen k nanášení pudru a k tvarování, spirálovitým kartáčkem obočí učešete do požadovaného tvaru.


A co na to říkám já? 
Úplně upřímně, pinzetu jsem vyzkoušela jednou a okamžitě ji ze setu vyndala. Takováhle věc je vždycky na nic, prostě neplní svou funkci, nevytrhne ani jeden chloupek, jen zabírá místo. Ale zbytek balení je super. Štěteček je pevný, takže se s ním vosk i stín dobře nanáší. Navíc je zkosený, takže není problém namalovat i úzké konce obočí. Kartáček obočí hezky pročísne, zbaví nadbytečného stínu a díky vosku i zafixuje neposlušné chloupky. I když se mi zprvu zdálo, že mám obočí moc tmavé, po úpravě kartáčkem jsem dosáhla naprosto přirozeného odstínu. Navíc se mi nikde nic nerozmazává, nedrolí a opravdu mi takto ráno nabarvené obočí vydrží až do večera. Paráda!
Tento kit je k dostání ve dvou odstínech, já mám ten tmavší...

Moje obočí bez barvy - s voskem - s voskem a stínem.

A jdeme na řasenku...

Dvoufázová řasenka má dva kartáčky a dvě různá složení, které řasám dodají žádaný objem a působivou délku. Složení s ultračernými pigmenty zahalí řasy do intenzivní černé barvy. Efekt hustých a dlouhých řas můžete zvýraznit nanesením několika vrstev.

Řasenka False Lash Superstar zvýrazní řasy ve 2 krocích:
·         1. krok pro super objem: Naneste podkladovou bázi, která řasy obalí, zpevní je a vytvoří ohromující objem. Kartáček zachytí a zkrotí všechny řasy. Nyní jsou řasy připravené na druhý krok.
·         2. krok pro super prodloužení: Pomocí speciálního kartáčku naneste vrstvu, která dokonale pokryje podkladovou bázi. Díky složení s černými prodlužujícími vlákny se řasy prodlouží a kartáček pomůže řasy natočit pro vytvoření působivého efektu.


A co na to říkám já?
Je pravda, že ze začátku jsem byla z řasenky trochu rozpačitá. Nejprve jsem nadšeně zajásala, že je zase na trhu dvoufázovka, protože ty já prostě zbožňuju. Takže s velkým nadšením a očekáváním jsem se vrhla do prvního zkoušení. Ale... Dost mi slepovala řasy. Nepochopitelně se mi zdálo, že mi je dokonce i zkracuje... Ale nenechala jsem se odradit a nechala jsem ji "trochu uležet". Po týdnu jsem se k ní vrátila a výsledek byl super. Řasy prodloužené, pěkně černé, jak to mám ráda, žádné slepování, žádné drolení, což oceňuju. Výdrž je slušná, ale občas jednou za den ještě jednou řasy projedu a zvýrazním, abych je měla jó černý a hustý. Vy víte, jak si na to potrpím! Efekt docílen. 


Přidávám ještě konečný look s těmito dvěma kráskami... 


Tak jak se vám novinky líbí? Už máte alespoň jednu doma?
Nebo po nich zatím jen pokukujete? :)

10 komentářů:

  1. Nádhera, vypadá to opravdu moc hezky. Já si obočí nijak nebarvím, jen si ho maximálně upravím vytrháním. Ani dvoufázové řasenky nepoužívám, ale jak tak pozoruji, tak asi brzy začnu. Moc pěkný článek. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já dřív používala jenom dvoufázovku - od Maybelline... tu mi pak ale přestali dělat... tak teď jsem prubla tuhle a jsem spokojená, ale je dražší, to je jasný...

      Vymazat
  2. Mně láká ta řasenka, ale nevím nevím.. 300 mi přijde docela dost za drogerkovou řasenku, a navíc mi většina nevyhovuje.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je jasný, musíš počkat na slevičky a akcičky ;) Myslím, že teď v DM zase něco bude... :)

      Vymazat
  3. Hmm, to vypadá, že oba produkty by stály za hřích :)

    Zrzavá katastrofa

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Viď ;) :)
      Ten kit je asi nejlepší, jaký jsem zatím měla...

      Vymazat
  4. Ten set na obočí vypadá moc dobře, já používám podobný od NYC :-)

    OdpovědětVymazat
  5. Jéžiš, děkuji *červenám se* :)

    OdpovědětVymazat

Všem děkuji za milé a podnětné komentáře, moc si jich vážím a dělají mi radost! :)