O mně

pátek 5. června 2015

Idéalia Skin Sleep od Vichy: vyspěte se dorůžova

Věděli jste, že mezi půlnocí a jednou hodinou ráno existuje aktivační hodina, kdy se pleť nejvíce regeneruje? A když v tuto dobu nespíme, naše pleť nám to dá ráno pěkně sežrat. Pomačkané tváře, napuchlý obličej, kruhy a pytle pod očima, mdlá barva, zkrátka ranní pohled do zrcadla vás děsí... No, přiznejte se, kdo by se pod tohle mohl podepsat? Já teda všemi deseti. Ať už se po nocích učíte, pracujete, píšete články, hlídáte děti nebo někde paříte, výsledek je vždycky stejný. A proto Vichy teď přišlo s řešením na náš šílený životní styl. Chcete mít ráno ideální pleť, i když jste v noci málo spaly? Tak přesně pro vás je tady Idéalia Skin Sleep.



Idéalia Skin Sleep od Vichy je noční péče, kterou seženete v lékárně. Je určena pro citlivou pleť a speciálně pro ženy, které touží po krásné zářivé pleti každé ráno, a to i po probdělé nebo bouřlivé noci.
Obsahuje 6 aktivních látek (kyselina glycyrrhizová, kyselina hyaluronová, LHA, vitamin B3,
kofein a obnovující oleje), které působí na několika úrovních pro maximální regeneraci pleti. Tyto látky by měly zaručit, že vaše pleť bude po aplikaci více hydratovaná, zklidněná a pružnější. Ráno po probuzení slibuje méně viditelné otoky a známky únavy, rozjasnění pleti a její celkový komfort. A víte co? já tohle všechno s klidným srdcem (a zklidněnou pletí) potvrzuji.


Naprosto miluju její lehounkou gelovou texturu, která mi klouže po tváři skoro bez dotyku. Pro mou přecitlivělou pleť je tohle opravdu balzámek! Její účinky jsem zpozorovala hned první den ráno. Moje pleť byla krásně rozzářená a cítila jsem, že vůbec nepne, krásná pohodička pro moje tvářičky. Wow. Navíc když jsem si ráno umývala obličej, cítila jsem, jak smývám i krém. Je tedy jasné, že i když se v noci převalujete a boříte obličej do polštáře, krém na pleti zůstává a působí celou noc.


Další plusové body dávám za barvičku a za vůni, je mi velmi příjemná, nevtíravá, zkrátka povedená parfemace s nótami zeleného čaje a jasmínu.

Po téměř měsíčním používání vidím, že se mi zmenšily póry na tvářích a cítím, jak je moje pleť hydratovaná a vyživená. Jsem opravdu ráda, že jsem konečně našla naprosto vyhovující noční krém, u kterého nemusím dělat žádné kompromisy. Mám Idéalii Skin Sleep :)


Co na tento krémíček říkáte? Máte nějaké zkušenosti? Nebo máte jiný oblíbený noční krém?
Dejte mi vědět ;) 

9 komentářů:

  1. Já ho měla ve vzorečku a byl docela fajn :).

    OdpovědětVymazat
  2. Já od Vichy nezkoušela zatím nic :)

    OdpovědětVymazat
  3. Vypadá dobře :-) pár krému už jsem od Vichy měla a nikdy jsem si nestěžovala.

    OdpovědětVymazat
  4. Vypadá dobře :-) pár krému už jsem od Vichy měla a nikdy jsem si nestěžovala.

    OdpovědětVymazat
  5. Měla jsem vzorek tohoto krému a dala bych si říct i na plné balení:-)

    OdpovědětVymazat
  6. Já mám vzoreček, tak jej asi prubnu tenhle víkend, práce se valí obrovská spousta :)

    Zrzavá katastrofa

    OdpovědětVymazat
  7. Dle konzistence vypadá velmi příjemně. Já teď používám noční krém od Ziaji a byla jsem velmi mile překvapena :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  8. Tak to jsemm teda nevěděla, ale já chodím spát už v deset a vstávám v sedm, takže to mám v pohodě :-). Krém vypadá suprově, ale já tedy musím na moc mít vždy nějaký pořádně vyživující a mastnější, takže vždy používám saloos :)

    OdpovědětVymazat
  9. Přesně tohle bych potřebovala! Buď tohle nebo aby měl den 48 hodin a já měla na spánek dostatek času :)

    Spotřebováno: Květen 2015

    OdpovědětVymazat

Všem děkuji za milé a podnětné komentáře, moc si jich vážím a dělají mi radost! :)