O mně

sobota 27. června 2015

Líčení ve třpytu léta s L´Oréal Paris

Byť to při pohledu z okna tak nevypadá, léto máme "v plném proudu", a tak jsem si řekla, že je čas na parádní letní líčení. Včera jsem dokonce chytila i několik slunečních paprskům, kterým jsem se okamžitě nastavila, aby bylo vidět, jak krásné může líčení doplněné slunečním třpytem být. Joo, jen kdyby toho třpytu nebylo v poslední době tak poskrovnu...


Začnu make-upem, protože tuhle novinku jsem si naprosto zamilovala. Opět jsem poznala make-up, který prohlašuju za svůj nejvíce oblíbený, a to ještě o level výš než jakýkoli jiný před ním. Infallible Matte od L´Oréal Paris mě dokázal nejprve pěkně zmást... 


Moc se mi nelíbil obal a také jsem se bála, že bude hodně vysušovat. Měla jsem už takovou zkušenost s nejedním zmatňujícím make-upem. Ale pak jsem na něj slyšela samou chválu a kolegyně mi se spikleneckým mrknutím oka řekla: Vyzkoušej to! Tak jsem ho vyzkoušela a už nikdy nechci jiný!
Je krémový, takže dokonale kryje. Nevysušuje. Drží. Má nádherný sametový finiš. Pleť vypadá přirozeně a zdravě. Dobře se aplikuje. Mám ještě pokračovat...? Jediné, co bych mu vytkla, je to balení, zvykla jsem si teď na flakonky s pumpičkou a tahle tuba není prostě tak pohodlná. A občas, když nemám tubu ve svislé poloze, mi při aplikaci make-up trochu vyprskne. Tak na to bacha. 
Na úpravu obočí používám Brow Artist Genius Kit, o kterém jsem psala už tady.

Make-up + pudr + bronzer na denním světle. 
K úplné dokonalosti a zdravému vzhledu pleti mi nyní pomáhá můj oblíbený klasický pudr True Match a tento báječný bronzující pudr. Nanáším ho štětcem na celou tvář jako bronzer a jeho efekt je na léto naprosto perfektní. Lehce tónuje a decentně třpytí, rozjasňuje a přijde mi i že fixuje make-up. 



Oční stíny jsem zvolila jak jinak než zlaté, konkrétně odstín Nude 205. Dobře se nanášejí, pigmentace je dobrá a vydržely mi na očním víčku celý den. Odpoledne byla barva trochu slabší, ale neslily se mi k hornímu okraji víčka, což oceňuji! No a samozřejmě se krásně třpytí. 



Pokud by někdo nemohl být bez černé linky, jako třeba já, doporučuju Super Liner So Couture. Psala jsem o něm už tady. Oceňuji jeho preciznost, s tímto fixem si udělá pěkné linky i to největší kopyto. Jako třeba já. Navíc linka fakt drží, takže si můžete sahat do očí a upravovat si čočky a já nevím co všechno a i když vám ukápne slzička, linka se ani nehne. A dobře ji tolerují i citlivé oči. Jako mám třeba já :)


No a nakonec je potřeba celý look doladit nějakou super řasenkou, takže proč ne například objemovou Million Lashes...


A výsledek? 


Tak jak se vám líčení líbí? Co z toho všeho vás nejvíc zaujalo? A jaké máte letní oblíbence vy? :)




5 komentářů:

  1. Mně se líbí produkt na obočí :)

    OdpovědětVymazat
  2. Naprosto dokonalé líčení. Moc se mi všechno líbí, hlavně to vypadá tak přirozeně, ne přehnaně. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  3. Krásné líčení:-) Jinak ten make-up mám, zatím jsem ho vyzkoušela jen dvakrát, ale teda wow, jsem z něj naprosto nadšená, konečně něco pro moji smíšenou pleť:-)

    OdpovědětVymazat
  4. Líčení je pěkné, ale zvolila bych k tobě jiné barvy, děláš ze sebe trošku šedou myšku mi přijde :( Ale možná je to jenom mnou, nude líčení prostě nemůžu vystát. Make-up chci hrozně moc zkusit, ale musím spotřebovat aspoň jeden z aktuálních osmi, než si dovolím si koupit další :D

    Zrzavá katastrofa

    OdpovědětVymazat
  5. Obal makeupu se mi taky nelíbí, třeba obal od True Match se povedl více. Stíny jsou podle všeho super, kupovat si je ale asi nebudu :).

    OdpovědětVymazat

Všem děkuji za milé a podnětné komentáře, moc si jich vážím a dělají mi radost! :)