O mně

čtvrtek 4. června 2015

Recenze: šampon Klorane s výtažkem z pouštních datlí

To koukáte, co? :) Před nějakým časem jsem se přihlásila na portálu Blogerky.cz do výzvy, která spočívala v otestování šamponu Klorane s výtažkem z pouštních datlí pro suché, lámavé a poškozené vlasy. To mě zaujalo! A navíc jsem tuhle značku doposud neznala a nikde neviděla. To byly také důvody, proč jsem zkusila své štěstí. A ono to, světe div se, vyšlo :) Jste zvědavé, oč jde?


Šampon mi přišel v plném balení, což jsem pochopitelně ocenila, u takovýhle záležitostí těžko něco zhodnotíte ze vzorečku nebo miniaturky. Zprvu jsem se trošičku vyděsila obalem. Prostě takový jaksi nepřitažlivý. Ale hned poté jsem lahvičku otevřela a čichla si k přípravku. A bylo jasno, pecka. Nádherná, autentická, přírodní vůně datlí. A hned jsem měla chuť do testování.



Možná trochu beru zpět to, co jsem prohlásila na začátku - že po jednom použití nic nejde poznat. Protože u tohoto šamponu jsem viděla výsledek okamžitě. Vlasy se mi nádherně, ale fakt nádherně leskly, úplně zářily. Tohle asi zatím žádný šampon nedokázal. A to vzhledem k faktu, že jsem nepoužila žádný kondicionér (protože výzva se týkala jen šamponu a já jsem nechtěla používat jinou značku balzámu, abych mohla výsledek opravdu důkladně posoudit), je fakt obdivuhodné.


Když k tomu přidám již zmíněnou datlovou vůni, která vás provází celým mytím, byla jsem opravdu nadšená. Navíc šampon je takový hustý, táhlý, mazlavý, řekla bych. Ne doslova, ale i malé množství vytvoří bohatou pěnu a vlasy důkladně umyje. Má v sobě jakousi perleťovou složku, která dodává lesk šamponu i vlasům. A přitom je bez parabenů. Já jsem zkrátka naprosto spokojená, až překvapená. Opět se ukázalo, že nemám soudit věci podle obalu, že...
Nicméně šampon je běžně dostupný v lékárnách, ne drogeriích, takže to mnohé vysvětluje.

Vlasy nezatěžuje, jdou klasicky upravit, nelítají, jsou heboučké, konečky se mi netřepí a kořínky se mi nemastí hned druhý den... Chápete, co je to za parádu, když se vám vlasy lesknou, ale nemastí? Myslím, že to je sen každé z nás ;)

Máte s touto značkou zkušenosti? Láká vás datlová vůně a lesk? Napište mi ;) 

5 komentářů:

  1. Lesk mě tedy láká hodně, datle už nevím :D Ale je super vědět, že šampon je skvělej

    OdpovědětVymazat
  2. Vypadá hezky, také jsem se chtěla do výzvy přihlásit, ale nějak jsem to propásla :( :D jsem ráda, že ti vyhovuje :)
    FASHION & BEAUTY

    OdpovědětVymazat
  3. Šampon vypadá hezky. :-) Také jsem se do výzvy chtěla přihlásit, ale asi by nebyl na mé vlasy.
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  4. Vypadá super, do výzvy jsem se taky hlásila, ale asi mě nevybrali :)

    Life by Peggie

    OdpovědětVymazat
  5. Ahoj, velmi zajímavé články o tomto šamponu Klorane. Jen škoda, že je pouze v prodeji v lékárně. Jinak bych ho měla i v prodeji na svém e-shopu. Mám totiž e-shop s přírodní kosmetikou. Začátky pro mně byly opravdu těžké. Na internetu jsem našla tuto webovou stránku, zde bylo vše co chtěla a potřebovala vědět. Už skoro rok to probíhá podle mých představ a hlavně bez problémů. Pohodový den.

    OdpovědětVymazat

Všem děkuji za milé a podnětné komentáře, moc si jich vážím a dělají mi radost! :)