O mně

sobota 25. července 2015

Bi-Oil: ideální letní pomocník

V létě asi více než kdykoli jindy řešíme všemožné klasicky ženské problémy, jako je celulitda, strie nebo jizvy, které nám kazí dojem v plavkách. Při dlouhodobém pobytu na sluníčku máme zase pocit dehydrované pokožky a také se nám může zdát, že nám slunce tak trochu vysálo život z naší pleti. Ta se zdá být starší a povadlá. Mně třeba po posledním slunění vyskočily pigmentové skvrny, a to už byla úplně konečná.


Už nějakou dobu používám, ano, přiznejme si to, na svou celulitidu olejíček Bi-Oil. Po několika týdnech je znát, že je kůže vypnutější a hladší. Dále ho používám na hodně vysušená místa, která se mi, nechápu proč, dělají na pažích. Zde funguje naprosto dokonale a suchá místa úspěšně hydratuje. Dále ho používám na dekolt a krk, kde se mi dělají vrásky...



Olejíček navíc krásně voní a velmi rychle se vstřebává do pokožky a nezanechává mastný povlak. Pokožka je po aplikaci dlouhodobě hydratovaná a provoněná. Pyšní se průlomovou ingrediencí PurCellin Oil, která pomáhá zajistit cílové dodání vitaminů A a E a přírodních rostlinných olejů z měsíčku, levandule, rozmarýnu a heřmánku. Je hypoalergenní a vhodný i pro citlivou pokožku.
Jediné, co bych vytkla, je balení - když jde o oleje, vždy je šroubovací uzávěr tak trochu problém. Proto bych ocenila rozprašovač nebo pumpičku. Jinak ale mohu Bi-Oil jen doporučit. K sehnání například zde.


Znáte? Používáte? Jak jste spokojené? Dejte mi vědět ;) 

4 komentáře:

  1. Znám, ale nepoužívám :) I když možná s tím rozprašovačem, jak bys pak měla mastné ruce, tak by to nebylo nic moc.
    Já mám právě takhle jeden suchý olej s rozprašovačem a pak už to nemůžu ani pořádně zmáčknout, jak mám ruce mastný

    OdpovědětVymazat
  2. No musíš nejprve nastříkat, a pak teprve všechno rozetřít :D Já právě takhle taky jeden suchý s rozprašovačem mám a je to pro mě nejlepší :)

    OdpovědětVymazat
  3. Používala sa ho tiež a bol naozaj skvelý😊..urči by som si ho znova kúpila , ale to malé balenie je dosť drahé:(

    OdpovědětVymazat
  4. Nepoužívám, ale vypadá jako skvělý pomocník. Já ještě nějak na oleje nepřešla, ale chtěla bych někdy vyzkoušet. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat

Všem děkuji za milé a podnětné komentáře, moc si jich vážím a dělají mi radost! :)