O mně

čtvrtek 23. července 2015

Lesky na rty a rtěnka, které stojí za hřích!

Už jste viděly novinky od L´Oréal Paris? Konkrétně nové lesky na rty a rtěnky? Opět stojí za hřích! Nejen že mají luxusní balení, ale ty barvy, ach, ty barvy... Jejich provedení zastává francouzskou eleganci, kvalitu i styl...


L’Oréal Paris představuje novou generaci mimořádných lesků na rty s výstižným názvem Color Riche Extraordinaire. Jejich unikátní složení s výtažky z vzácných olejů zvýrazňuje sytost barvy a zároveň o rty pečuje. A to mohu potvrdit. Žádně vysušené rty ani v horkých dnech, navíc výdrž je celkem obstojná. Nemohla jsem jinak, než si vybrat 600 Nude Vibrato, krásný broskvový odstín, který po broskvích i voní. Hodí se snad ke všemu a na denní nošení je prostě super.



Druhý odstín - 201 Rose Symphony 304 Ruby Opera mám naprosto cíleně na večerní párty. Takhle barva je tak nádherná, že se až bojím, aby mě chlapi nelíbali rovnou na počkání. Dělá božsky šťavnaté rty a pigmentace na nich vydrží i po úplném "slíbání" lesku. Takže můžete jíst, pít, bavit se, líbat se a rty budou mít stále alespoň červený nádech. Navíc se mi líbí i balení, decentní, přesto zajímavé, přijde mi prostě sexy. A zlatá barva se hodí jak k letním hrátkám, tak i na večírky.



L’Oréal Paris rozšiřuje i portfolio rtěnek Color Riche o devět jedinečných odstínů. "Podtrhněte svou ženskost a buďte chic jako Pařížanka," deklaruje oficiální popisek. 


Rtěnky jsou důmyslně vyvinuty s matným, krémovým nebo lesklým efektem, takže si mezi novinkami vybere opravdu každý! Já jsem pro tentokrát zvolila lesklou růžovou v odstínu 136 Flamingo Elegance. Myslím, že na doplnění lehkého letního outfitu je naprosto ideální! I zde oceňuji minimalistický zlatý obal. 

     Nude Vibrato 600                                          Ruby Opera 304                                Famingo Elegance 136

Už jste nové lesky a rtěnky měly možnost vyzkoušet? Co na ně říkáte?
Dejte vědět, jaký odstín je váš top ;) 

7 komentářů:

  1. Ještě jsem je nezkoušela. Ale wow, Rose symphony 201 je úplně nádherná, tomu říkám láska na první pohled. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  2. Nejsem moc velký fanda lesků na rty, ale rtěnku v odstínu Rose symphony bych si líbit nechala :3 Navíc ten design, no hezké, hezké :D Skills of Art

    OdpovědětVymazat
  3. Z těch 3 co máš ty se mi líbí nejvíc stejně jako holkám Rose symphony :)

    OdpovědětVymazat
  4. Pardon, dámy, že jsem vás trochu mystifikovala, když jsem psala odstín rudého lesku, koukala jsem na jiný výrobek, co mám také... takže vše již napraveno, ta červená kráska se jmenuje Ruby Opera 304 ;)

    OdpovědětVymazat
  5. Sice jsem si je nekoupila, ale párkrát jsem si je prohlížela a docela mě zaujaly :). Podle mě se odstíny povedly!

    OdpovědětVymazat

Všem děkuji za milé a podnětné komentáře, moc si jich vážím a dělají mi radost! :)