O mně

čtvrtek 30. července 2015

Midnight Recovery Concentrate - noční péče od Kiehl´s

Není to tak dávno, kdy jsem vám představovala značku Kiehl´s pamatujete? Vyzkoušela jsem od ní několik produktů, se kterými jsem byla opravdu spokojená. Například pleťový peeling anebo denní sérum. Z těch jsem byla nadšená. Miluju také jejich grepové tělové mléko. Také jsem ale vyzkoušela noční sérum, které mě zklamalo... proč?



Nebudu chodit kolem horké kaše, řeknu to rovnou. Zkrátka a dobře jsem od nočního séra Midnight Recovery čekala mnohem víc. Není to úplně nejlevnější záležitost, takže jsem očekávala perfektní výsledek. Ten se bohužel nedostavil. Sérum na bázi suchého oleje je sice velmi příjemné na aplikaci, nenechává pleť mastnou, jemně levandulově voní a díky pipetce se dokonale aplikuje bez jakéhokoli zásahu a znečištění samotného séra. To vše oceňuji.


Nicméně konečný výsledek je tak trochu rozpačitý. Neviděla jsem žádně zlepšení kvality pleti, bohužel mi ani nijak nezapůsobil na stažení pórů, což bych potřebovala. V kombinaci s další noční péčí má však mnohem uspokojivější účinek, a tak ho doporučuji nepoužívat samostatně, ale doplnit ho ještě nočním krémem. To vše s ohledem na mou vlastní pleť, samozřejmě každému působí jinak.

A jaký názor máte na tento produkt vy? 

Žádné komentáře:

Okomentovat

Všem děkuji za milé a podnětné komentáře, moc si jich vážím a dělají mi radost! :)