O mně

čtvrtek 20. srpna 2015

Recenze: L´Oreal Paris True Match make-up, True Match Genius & Nude Magique BB stick

L´Oreal Paris přišel s dalšími novinkami, které jsem si velmi oblíbila. Vzpomínáte, jak jsem psala, že najít dokonalý make-up, je jako najít dokonalého chlapa? A já ho nejdříve našla v podobě make-upu Lumi Magique. Článek si můžete připomenout zde. Nyní mám ale nový objev...


Jeho jméno je True Match 4. N Beige. Hned na první pohled mě upoutalo mé tak oblíbené balení s pumpičkou. Tohle je pro mě opravdu ta nejlepší možná varianta dávkování. Make-up je hutný, takže by se mohlo zdát, že jedna pumpička na celý obličej nebude stačit. Opak je ale pravdou, protože se krásně a lehce roztírá, takže stačí malé množství. Pleť dokonale sjednotí, podle mě i velmi dobře kryje.
Co se mi líbí asi úplně nejvíc, na pleti vytvoří sametově hebký finiš. Při pohledu na lahvičku můžete vidět zlaté mikro třpytky, které make-up obsahuje, díky kterým pleť dokonale rozzáří a projasní. Složení nyní obsahuje inovované pigmenty a kombinaci olejů. Pleť je díky obsahu glycerinu, vitaminu E a vitaminu B5 dokonale hydratovaná.
Když použiju bázi, vydrží mi bez narušení celý den, a to i v horkých až tropických dnech, které jsme zažívali minulý týden.


Druhým mým oblíbeným pomocníkem na letní dny se stal kompaktní make-up True Match Genius. Proč? Můžete ho aplikovat na celý obličej pro sjednocení pleti jako klasický make-up, lokálně pro zakrytí jednotlivých nedokonalostí a skvrnek jako korektor anebo na oční okolí jako rozjasňovač či na zakrytí kruhů pod očima.
Jeho balení je navíc neskutečně praktické - make-up se zrcátkem, který schováte i do kapsy, to je prostě paráda. Na letní hrátky, kdy si potřebujete po jednotlivých koupacích radovánkách upravit fasádu je ideální. Těším se na něj ale i na zimu, až si budu muset na sjezdovce vylepšit ksichtík po atacích sněhových vloček nebo ošlehání ostrého větru. 


A když už jsme u toho maskování nedokonalostí a upravování našeho vzezření, mám tady poslední tip, který mě také mile potěšil. L’Oréal Paris představuje Nude Magique BB stick - prvním BB krémem v tyčince. Takhle prťavé balení s velmi dobrý efektem? To chceš! Jeho krémová textura se na pleti promění v pudr, díky kterému je pleť sjednocenější a matnější. Je dostupný ve dvou odstínech – light a medium. Já mám ten světlejší.


Finální look



Tak jak se vám tyto novinky z dílny L´Oreal Paris líbí? Dejte mi vědět ;)

7 komentářů:

  1. Produkty vypadají super samy o sobě i na pleti :)

    Ili Libertad

    OdpovědětVymazat
  2. stick mám a genius si musím, MUSÍM pořídit! :)
    www.plesatazpevacka.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  3. LTM mám taky a jsem s ním naprosto spokojená. Souhlasím, že s bází vydrží i při těch vedrech opravdu celý den. BEAUTYPUSINKA

    OdpovědětVymazat
  4. Super. Nejvíce mě zaujal kompaktní pudr, ale jakmile jsem uviděla bb krém v tyčince, tak jsem se ihned zamilovala. :-) Ten prostě musím mít.
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  5. Vyzerá to super :) len či zasa budú mať vhodný odtieň aj pre mňa :D

    Lavandula Diary

    OdpovědětVymazat
  6. tie produkty od L'OREÁL vyzerajú naozaj úžasne! :).

    Kejmy ♥.

    OdpovědětVymazat
  7. Tak to vypadá velmi slibně.. :) Díky za recenzi.. už jsem se ujistila v tom, co si půjdu sehnat.. :D

    OdpovědětVymazat

Všem děkuji za milé a podnětné komentáře, moc si jich vážím a dělají mi radost! :)