O mně

neděle 16. srpna 2015

Rimmel Wonder´full Wake Me Up - Okurková (fakt špatná) řasenka

Neodkážu si představit, že by zde byl někdo, kdo nezaznamenal ten poprask ohledně uvedení nové řasenky od Rimmelu Wonder´full Wake Me Up s výtažky z okurky a vitaminy. Reklama slibuje, že vám tento "zázrak" probudí vaše oči a docílíte doširoka otevřeného pohledu. Kdo by něco takového pro své věčně unavené oči nechtěl, že? No jo, jenže ono to vůbec nefunguje...


Ano, dala jsem na reklamu v televizi a řasenku jsem si koupila. Po otevření atraktivního obalu a prvním pročísnutí řas jsem byla mile překvapená z příjemné okurkové vůně, která se kolem mě okamžitě rozvinula. Říkala jsem si, že to bude pecka... Ale u toho jsem také skončila. Velký kartáček zdaleka nezachytí všechny řasy, jak reklama slibuje. Navíc se mi s ním špatně manipuluje, ale ok, to může být pouze můj problém.


Další průser bylo zjištění, že řasy vůbec neprodlužuje, nedává jim objem, ani je nenatočí. Jen je tak nějak podivně slepí a nechá trčet kolem očí. A co je pro mě, milovnici opravdu černočerných řas, nejhorší, je asi fakt, že je na mě málo černá.


Pro porovnání přikládám fotky, jak vypadají moje řasy po použití okurkového propadáku a například mé oblíbené Lash Sensational od Maybelline (cena je totožná) nebo potom o něco dražší False Lash Superstar od L´Oréal Paris. Nutno ještě podotknout, že Rimmelka se mi rozmazává jen při pouhém dotknutí se oka prstem. S Maybellinkou jsem včera podnikla celodenní koupačku včetně potápění a řasenka se ani nehla. A to není voděodolná. Takže za mě obrovské okurkové zklamání!

Rimmel - Maybelline - L´Oréal Paris

A co na okurkovou řasenku říkáte vy? ;)

13 komentářů:

  1. A já se na tuhle řasenku tak těšila..ale asi nic, ten efekt je opravdu nic moc:-(

    OdpovědětVymazat
  2. No musím si k ní v drogerce přičichnout, zrovna tento týden tam mám namířeno :) Já mám tu řasenku Wonderful od Rimmelu, tu bronzovou a ze začátku mi s řasama taky neudělala skoro nic, jen je jakoby pročísla. A až teď po nějaké době jsem ji zase začala používat a s řasama jsem spokojená :)

    OdpovědětVymazat
  3. Ta řasenka mě hrozně lákala (mají to dost chytře vymyšlené, ten lákavý obal a vůni :D), ale jen co jsem si přečetla tvé srovnání s Lash Sensational,která je taky moje oblíbená (fakt krásně natočí i bez kleštiček, prodlouží, zahustí, drží a je fakt černá!), tak je jasné, že si ji nekoupím. Je to škoda, kdyby trochu zapracovali na té funkčnosti, mohla to být super novinka.

    OdpovědětVymazat
  4. pokukovala som po nej, ale nejak extra ma nezaujala :)

    OdpovědětVymazat
  5. Musím v drogerce k nějaké přičichnout, ale určitě si ji nekoupím. Výsledek je hrozný. Taky mám Lash sensational a jsem velmi spokojená. :-) Takže děkuji za recenzi. Vím, co nekupovat.
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  6. Je to zas obrovský boom, ale kvalita teda naprd koukám :)

    Ili Libertad

    OdpovědětVymazat
  7. Já si k ní včera čichala a celkem nic moc. Taková vůně mi vadí :D

    Aussie Review

    OdpovědětVymazat
  8. Teda to je fakt propadák roku, díky za ušetřené peníze :)

    OdpovědětVymazat
  9. Za mě, je řasenka perfektní.. vůbec mi takhle řasy neslepí.. mám extra černou a řasy jsou hustě ale i prodloužené.. vůbec bych neřekla že mám tak dlouhé řasy dokud jsem nezkusila tuto řasenku.. za mě na jedničku.. a rozhodně ji koupím znovu.

    OdpovědětVymazat
  10. Za mě je také perfektní.. :) Ono každému sedne něco jiného. Tomu, kdo má své řasy husté, udělá nádherný efekt! Já jsem z ní nadšená a těm, co mají řasy aspoň trochu husté, doporučuji. ☺

    OdpovědětVymazat
  11. Já tu řasenku mám a je úžasná... Moje řasy jsou po ni krásně zatočené, husté a pročesané. Hold každému vyhovuje něco jiného :)

    OdpovědětVymazat
  12. Já už si jinou nekoupím pokud ji nepřestanou vyrábět. Mám už třetí nebo čtvrtou, tu v tmavě zelené tubě (více černá). Krásně točí, zahušťuje a prodlužuje. Mohu ji jen doporučit.

    OdpovědětVymazat
  13. Já už si jinou nekoupím pokud ji nepřestanou vyrábět. Mám už třetí nebo čtvrtou, tu v tmavě zelené tubě (více černá). Krásně točí, zahušťuje a prodlužuje. Mohu ji jen doporučit.

    OdpovědětVymazat

Všem děkuji za milé a podnětné komentáře, moc si jich vážím a dělají mi radost! :)