O mně

středa 30. září 2015

Podzimní essence

A je to tady, podzim v plné své síle, která se odrazila i v mém líčení. Nejen, že jsem vyměnila letní lehké pleťové krémy za hutnější, ale opět jsem dostala chuť se takhle na podzim víc vybarvit. Co se líčení týče, samozřejmě :) A tak vám přináším pár tipů, takové podzimní líčící naladění...


Oči jsou základ. Tentokrát jsem zvolila paletku Roses od essence a sama jsem byla dost překvapená. Stíny nepráší, mají slušnou pigmentaci a na víčkách mi vydržely bez báze celý den, a to jsem lítala venku, po obchodech, po schůzkách, v MHD... celý den na nohou a stíny stále na svém místě, paráda. A přesto, že na tyhle holčičí odstíny moc nejsem, jsem si tuhle paletku fakt zamilovala. 


Rty jsou důležité hned po očích. Alespoň já to tak mám. Navíc jsem na péči o rty dost úchylná, nevydržím snad ani minutu být bez lesku, rtěnky nebo minimálně balzámu. O to víc jsem s teď oblíbila tuto novinku, které na rtech vydrží opravdu dlouho - na to, že jde o balzám. A i když si rty olíznete, cítíte jednak úžasnou chuť černého ovoce, ale navíc na rtech fakt drží, hydratuje a dodává krásný nádech růžové. Opět miluju!


A na konec nehty. I ty jsou nedílnou součástí make-upu i outfitů. Momentálně hodně frčí matné efekty, takže není nic lepšího, než si pořídit efektový top coat Satin matt od essence, který zmatní jakýkoli jiná lak během několika vteřin. Tento růžový byl původně také lesklý. Další vrstvou navíc docílíte delší výdrže, což mohu sama potvrdit. Plus jsou na scéně další parádní odstíny! Inu, do třetice všeho krásného! 


A jaké podzimní novinky okouzlily vás? :)

7 komentářů:

  1. Matný lak vypadá skvěle, kdysi jsem ho mívala a asi ho zase znovu vyzkouším :) A láká mě ta paletka!
    HAUTE BASICS

    OdpovědětVymazat
  2. Tu paletku bych ráda vyzkoušela :))

    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk/

    OdpovědětVymazat
  3. Hezké novinky :) Já si tenkrát koupila paletku Essence, jak měli úplně ty první, takže po těhlech už neprahnu, i když jsou moc hezké :)

    Ili Libertad

    OdpovědětVymazat
  4. Paletku mám také a je parádní a černý lak jsem také ozkoušela a dobře drží.
    http://monalisabeautyeri.blogspot.cz/2015/10/arad-rumunsko-budapes-madarsko.html

    OdpovědětVymazat
  5. Růžové pramínky Ti sluší :) Barevný balzámek má krásnou barvu a matné nehty se mi taky hodně líbí

    OdpovědětVymazat
  6. Bych ani nečekala, že ta paletka bude mít tak skvělou pigmentaci. Asi si ji zajdu taky koupit. :-) Rtěnku máš nádhernou a celé líčení se mi moc líbí. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat

Všem děkuji za milé a podnětné komentáře, moc si jich vážím a dělají mi radost! :)