O mně

pondělí 12. října 2015

Fotopost: Skotsko

Tak jsem zpět ze svého výletu do Skotska a upřímně říkám, že se mi vůbec nechtělo domů. Na Skotsko jsem se neskutečně těšila a nakonec to bylo ještě o trochu lepší, než jsem čekala. Tato země nabízí překrásnou architekturu, plno památek, malebnou krajinu a tak trochu adrenalin v podobě nevyzpytatelného počasí. Dneska přináším malou ochutnávku toho nejkrásnějšího, co jsem ve Skotsku stihla objevit. Ale bude následovat také shopping post, nebojte :)

Typicky ve Skotsku :)
Už samotná cesta byl zážitek, neboť jsme jeli přes Amsterdam, který zbožňuji. Po celodenním zastávce ve městě plném coffee shopů jsme se nalodili na obří trajekt a čekala nás sedmnáctihodinová plavba. Ta se nakonec ukázala jako fajn zpestření, a to i díky tomu, že na lodi krom útulných kajut nechyběly restaurace, bary, casino, diskotéka nebo obchůdky s kosmetikou i oblečením.

Amsterdam.

Vyplouváme.
Naše Princess :)
Ve Skotsku jsem strávila pět dní, které jsem si užila plnými doušky. Ať už mrholilo nebo svítilo slunce, atmosféra byla vždy dokonalá.

Bamburgh.

Bamburgh.

Edinburgh.

Edinburgh.

Edinburgh.

Edinburgh.


Edinburgh.

Melrose.

Melrose.


Melrose.

Melrose.

Melrose.


Edinburgh.

Edinburgh.

Tradiční britská snídaně :)

Šifra Mistra Leonarda.







Takže asi tak :) 

6 komentářů:

  1. Nádhera. Taky by se mi tam líbilo. Co mě ale docela odrazuje je ta tradiční britská snídaně. :-D Ale jinak super, těším se na článek s nákupy.
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  2. Krásné fotky! Do Skotska bych se jednou ráda podívala :-)

    Nela z Beauty Charm
    GIVEAWAY - O krásné šperky

    OdpovědětVymazat
  3. Krásné fotky Adri :) MMm, úplně jsi mi připomněla naši britskou snídani ♥

    OdpovědětVymazat
  4. Krásné fotky, krásné místo.. Snad se tam také jednou podívám.. :-) Anglie sice nebyla úplná láska na první pohled, ale čím víc jsem toho viděla, tím víc se mi líbila.. Tohle musela být paráda, hlavně Melrose vypadá úžasně! :-) Těším se na další článek :-)

    OdpovědětVymazat

Všem děkuji za milé a podnětné komentáře, moc si jich vážím a dělají mi radost! :)