O mně

sobota 17. října 2015

Nákupy ze Skotska

Dobré ráno,
přály jste si nákupní post ze Skotska, takže tady je :)
Už teď pro vás mám připravený ještě jeden článek, o mě, o tom, jak jsem se nad sebou zamyslela a co jsem vymyslela. Ale o tom tedy až příště. Teď jdeme nakupovat ;)



Plavky, kalhotky a ponožky, které jsem si naprosto zamilovala, jsou z Primarku.
Kdo to ještě neví, do Mimoňů jsem blázen a jednou si s nimi pořídím úplně všechno včetně auta, pračky a servírovacího nádobí :D


Dlouho, fákt dlouho jsem toužila po tvářence od Sleek. Když jsem je ale viděla naživo, trochu mě zklamaly svými barvami. Ale naopak mě uchvátil tento pudr. Je jemňounký, lehounce se třpytí a dělá fakt krásnou pleť. Můj nový miláček :)


Tvářenku jsem nakonec zvolila Gorgeous Glouw. Jednak proto, že jsem ji u nás ještě nikde neviděla, a navíc se mi líbila barevně. Je hodně jemná, dost třpytí, ale mně se líbí. 


Úchvatně voňavý hydratační krém na ruce... 


Pastelka na rty v mé momentálně nejoblíbenější barvě a laky na nehty s efektem. Oboje anglické značky, která u nás také není k dostání. 


Docela se těším, až budu s těmito laky kouzlit nailart, je to dost výzva, protože ty kuličky jsou fakt všude. Ale jestli se mi povede něco pěknýho, podělím se s vámi o výsledek :) 

Krásný víkend ;) 


9 komentářů:

Všem děkuji za milé a podnětné komentáře, moc si jich vážím a dělají mi radost! :)