O mně

neděle 22. listopadu 2015

L´Oreal Paris: La Palette Nude & Volume Million Lashes Feline

S NUDE líčením se poslední dobou roztrhl pytel, a tak bylo jen otázkou času, kdy se i k nám dostane NUDE pletka z dílny L´Oreal Paris. Protože jsem ji omrkávala naživo už ve Skotsku, věděla jsem, že půjde o parádní kousek a nemohla jsem se jí dočkat. Dneska vám ji konečně představím a spolu s ní i novou řasenku Volume Million Lashes Feline.


La Palette Nude
První věc, kterou o této paletce musím říct, je to, že jde opravdu o nude odstíny. Pět dokonale vybraných matných odstínů doplněných o pět třpytivých. Nejprve jsem si říkala, že nude paletek mám už tolik, že jen těžko najdu "ještě něco jiného". Ale našla jsem!


Všechny stíny jsou velmi jemné, něžné...  To ale neznamená, že by měly špatnou pigmentaci, vůbec ne, jen jde o lehčí formu líčení. Jde asi o nejsvětlejší nude paletku, kterou vlastním. Což je tedy u nude stínů celkem žádoucí, že. Stíny jsou jemně namleté a jejich textura je krémová, takže vůbec nepráší. Výdrž je naprosto skvělá, bez problémy zvládne celý den i celou noc bez porušení.


Obal paletky je jednoduchý, elegantní, minimalistický. Není jediná věc, kterou bych mohla vytknout. Tento kousek se opravdu povedl a kdo ho ještě nevlastní, rozhodně by si ho měl dát ještě na letošní seznam MUST HAVE.


Připravila jsem několik looků, které jdou s touto paletkou vykouzlit. 






Volume Million Lashes Feline 
I tuto řasenku musím pochválit. Na první vyzkoušení mi sedla, což se mi s mnoha řasenkami nestává, často se skamarádíme až po několikátém použití. Je s ní mnohem lepší manipulace, než byla s její předchůdkyní Volume Million Lashes Excess v červeném obalu. Sedl mi kartáček, nejen proto, že je umělohmotný, ale i proto, že je zahnutý, nikoli rovný. Tak nějak se mi s tímto druhem kartáčku pracuje nejlíp.


Řasenka jako taková dodá pohledu opravdu jiskru, řasy proslouží a rozčeše. Není úplně na objem (alespoň ne u mě), byť to tvrdí reklama, ale to už bych asi chtěla moc. Kdo se tedy "spokojí" s dlouhými, černými a oddělenými řasami, může bez okolků sáhnout po Volume Million Lashes Feline  ;) K dobru jí navíc připočítávám i to, že se nedrolí, výborně drží, nerozmazává se, zkrátka sedí!


Tak co na novinky říkáte? Už máte nějakou doma? Já oběma dávám pět hvězdiček ;) 


5 komentářů:

  1. Wooow tá paletka je kráaááásna :) určite sa po nej kuknem, ak k nám príde :)
    Súťaž o Syoss color refresher

    OdpovědětVymazat
  2. Paletka vypadá moc hezky a řasy máš krásný :)

    OdpovědětVymazat
  3. Krásné odstíny má ta paletka a moc ti to sluší na fotkách :))!

    OdpovědětVymazat
  4. Holky, moc děkuju za krásné komentáře :)

    OdpovědětVymazat
  5. Nude paletka vypadá super, asi se po ní kouknu :)

    OdpovědětVymazat

Všem děkuji za milé a podnětné komentáře, moc si jich vážím a dělají mi radost! :)