O mně

neděle 8. listopadu 2015

Matné rtěnky Color Sensational Creamy Mattes od Maybelline NY

Kdo sleduje kosmetické trendy, jako že tady asi každý, moc dobře ví, že matné rtěnky jsou stále více v kurzu. Já jsem si v poslední době oblíbila třeba matný lesk od L´Oréal Paris, o kterém si můžete přečíst tady. Nyní se ale v obchodech objevily matné rtěnky od Maybelline - Color Sensational Creamy Mattes! K dostání jsou ve třech odstínech a... co vám budu povídat, vybrat si jednu je fakt těžký! Takže vám je představím všechny :)


Rtěnky se skvěle nanáší, mají výbornou pigmentaci a nerozmazávají se. Jejich matný efekt působí elegantně a přitažlivě. Světle růžový odstín působí romanticky, netradiční červená zajímavě a rudá je zkrátka sexy. Co myslíte? 



A co je úplně nejlepší, fakt drží! Už i proto miluju matné textury, nemusíte se pořád hlídat, kde se vám jak rozmazala nebo umazala. Prostě nalíčíte a jdete! Ze rtů se po čase vytrácí rovnoměrně a opravdu pomalu. Love it! 


A co mě na těchto rtěnkách ještě okouzlilo? Jak já říkám, mám ráda, když má běžný produkt ještě něco navíc. Stačí maličkost. A tady jsem to našla. Rtěnky mají na povrchu vzor, jako by byly tygrované - respektive gepardí :) A jako úplná třešinka na dortu - krásně voní! Pokud se po nich rozhodnete v obchodě kouknout, najdete je v matných černo-šedých obalech. I to se mi líbí. Konec zlatým a všelijak barevným obalům, jednoduše černá! 


Co říkáte na nové matné krásky vy? :)


12 komentářů:

  1. Já mám matné rtěnky hrozně ráda, zejména ty od MAC a zrovna jsem o třech oblíbených přidala článek :). Na tyhle od Maybelline jsem se vážně těšila, ale z těch odstínů by mi asi žádný vyloženě neslušel :( Škoda, ale určitě se zajdu podívat do DM a třeba si nějakou vyberu :)!

    OdpovědětVymazat
  2. Super ďalšie matné rúže :) Škoda ,že len v troch odtieňoch, ale určite na ne mrknem :)
    Lavandula Diary

    OdpovědětVymazat
  3. Ty odstíny jsou nádherné, asi zítra pro jednu letím... :D

    Zrzavá katastrofa

    OdpovědětVymazat
  4. Já matné rtěnky miluju už od léta :) A ani na podzim jsem se jich ještě nevzdala :) Tyhle vypadají také pěkně

    OdpovědětVymazat
  5. Matné rtěnky se mi líbí, začínají se mi líbit mnohem víc než lesklé :)

    OdpovědětVymazat
  6. Jsou nádherné, ale pořád se těch matných odstínů nějak bojím :D. Mám úzké rty, tak upřednostňuji lesk :D. A musím tedy uznat, že Maybelline rtěnky božsky voní :)).

    OdpovědětVymazat
  7. Holky, díky za komentáře, jsem ráda, že se vám líbí stejně jako mně :)

    OdpovědětVymazat
  8. Už jsou u nás? Jee, no tak to jsem zaspala :D Ale trochu mě mrzí, že není víc odstínů, chtěla jsem odstín Divine Wine :) Tak třeba se k nám časem dostane :)

    OdpovědětVymazat

Všem děkuji za milé a podnětné komentáře, moc si jich vážím a dělají mi radost! :)