O mně

neděle 6. prosince 2015

L´Occitane: Vůně letošních Vánoc

Zakladatel kosmetické značky L’OCCITANE Olivier Baussan požádal svého přítele, aby pro letošní Vánoce vytvořil novou, zcela jedinečnou kolekci vůní. Oním přítelem je Pierre Hermé, francouzský cukrářský génius, jehož makronky patří mezi nejlepší na světě. Pierre Hermé měl při vytváření vánoční kolekce zcela volnou ruku. Výsledkem jsou vůně komplexní, inspirované Středozemím a Korsikou, které – jak lze od někoho s vytříbeným jazykem očekávat – jsou inspirovány především delikátními kombinacemi chutí.


Jasmín & Slaměnka & Neroli
Tato andělská, květinová a velmi ženská vůně kombinuje bílé tóny jasmínové zahrady za rozbřesku a zlaté tóny slaměnky, které se právem přezdívá korsické zlato. Vůně nevinná i opojná. Vůně se otevírá jiskřivou a nečekanou kombinací citronu a petitgrainu s růžovým pepřem. Postupně objevíte květinovou vůni jasmínu, jemnost pomerančového květu amedovou náruč korsické slaměnky.



TOALETNÍ VODA: V originální krabičce se skrývá kulatá lahvička. Za sebe mohu říct, že jde o ne úplně tradiční vůni, a to zejména pro vánoční čas, ale právě proto mě tak uchvátila. Není to žádná prvoplánová slaďárna. Jde o velice příjemný, výrazný, byť nevtíravý parfém, který navíc drží a voní po celý den. Tato vůně skuečně podtrhne ženskou jemnost, ale zároveň i její pevnou ruku! Lahvička je pro mě trochu nepraktická, jemoc velká do dlaně. Ale musím uznat, že je bytelná a pokud ji nehodláte kamkoli převážet, krásně se vám vyjímá na poličce. A nakonec o flakon tady v první řadě určitě nejde. 


KRÉM NA RUCE: Krém na ruce s bambuckým máslem pokožku rukou vyživí, změkčí a zároveň provoní směsicí jasmínu a slaměnky. Nechá na rukou ochranný film, který není mastný, ale zároveň dokonale hydratuje. Pokožka je zářivá a provoněná na dlouhou dobu.


Grapefruit & Rebarbora
Pierre Hermé oslavuje tímto spojením hravý grep a svěží, natrpklé aroma rebarbory. Tato souhra je doplněna o smyslně pikantní koření a tóny cedru a vetiveru, díky kterým vůně zavoní i mužům, kteří mají rádi svěží lehké vůně. Což mohu potvrdit! Pokud vaše ruce potřebují vzpruhu, toto je skvělý pomocník. Po použití tohoto krému mám pocit, jako by mé ruce dostaly mnou potřebnou denní dávku kafe. A já zase můžu nechat lítat prsty po klávesnici a nechat se unášet svěží vůní bez popraskaných dlaní.


Další informace a kompletní produktové řady najdete zde. A my vám tyto výrobky vřele doporučujeme jako ideální vánoční dárek, se kterým nemůžete šlápnout vedle ;) 

2 komentáře:

  1. Krem na ruce bych rada vyzkousela. Libi se mi jejich obaly.
    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat

Všem děkuji za milé a podnětné komentáře, moc si jich vážím a dělají mi radost! :)