O mně

neděle 20. prosince 2015

Nutri-Gloss Luminizer: Růžová na druhou

Jaký šampon a péči zvolit pro moje růžové vlasy? Jedině ten růžový! Konkrétně novou řadu Nutri-Gloss Luminizer od L´Oréal Paris. A víte, proč jsem si ji tak oblíbila? Protože krásně oživuje mé vlasy, dodává jim lesk a vrací je zpět do života.


Od té doby, co mám zase zpět své růžové vlasy, používám mnohem více suché šampony. Proč? Protože růžová má fakt skvělou schopnost se rychle vymývat a blednout. Proto klasické mytí oddaluji, jak jen to jde. Jenže suché šampony vlasy zatěžují, trochu mi krepatí konečky a vlasy jsou suché, unavené a matné. Od té doby, co používám Nutri-Gloss Luminizer, je to ale mnohem lepší.


Vlasy jsou po umytí krásně lesklé a hebké... Žádné roztřepené konečky a žádný unavený vzhled. Když chci vlasy trochu vrátit do života i druhý a třetí den, použiju zázračný boostr. Je vytvořen na olejové bázi a moje konečky vždy okamžitě oživí, vyživí a dodá jim lesk. Jeho použití je velmi snadné, protože lahvička obsahuje rozprašovač, takže stačí párkrát stříknout a hned máte zpět krásné a zdravé vlasy. Tímto způsobem nanesete jen potřebné malé množství, takže vlasy nijak nezatížíte. Navíc všechny přípravky z této řady moc příjemně voní.


Tajemstvím dlouhodobě zářivých vlasů, je schované v této nové řadě obohacené o glycogel a silk elixir, který odstraňuje nečistoty, pečuje a nezatěžuje vlasy. 

Tuto řadu mohu jen doporučit! A pokud sháníte dárky na poslední chvíli, věřím, že tohle je skvělý tip na dárek pro kamarádku nebo ségru ;) 


4 komentáře:

  1. Túto radu od Loreal som ešte nemala, ale učarovala ma tá ružová farba:)
    http://vsetko-co-mam-rada-by-vaja.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  2. Elseve mám moc ráda a jestli tedy hezky voní, tak se na ně určitě juknu :) BEAUTYPUSINKA

    OdpovědětVymazat
  3. Je to určitě pěkný tip na dárek :)

    OdpovědětVymazat
  4. Elseve mi vyhovuje ze všech značek nejvíce ale tuto řadu jsem ještě nevyzkoušela.. tak snad někdy jo.. Vypadá lákavě.

    OdpovědětVymazat

Všem děkuji za milé a podnětné komentáře, moc si jich vážím a dělají mi radost! :)