O mně

neděle 28. února 2016

A-DERMA: fyziologická péče pro aknózní pleť

Akné je stále horké téma! To hlásaly materiály, které mi přišly v balíčku společně s globální péčí a micelární vodou od společnosti A-DERMA. Zapojila jsem se totiž do výzvy na portále Blogerky.cz a byla jsem vybrána na testování nové řady přípravků A-DERMA Phys-AC proti nedokonalostem pleti.


Ano, akné je stále aktuální téma, a to nejen u mladých holek, ale také u starších žen. Kdo tento problém někdy zažil, ví, že nejde jen o to, jak člověk vypadá, ale nedokonalosti pleti zanechávají šrámy také na duši. Proto se dnes tolik značek zaměřuje právě na účinnou a dlouhodobě přístupnou péči proti akné. Já naštěstí nemám vyloženě problematickou aknózní pleť, ale trápí mě černé tečky. Od nové péče od A-Dermy jsem si slibovala pomoc právě s tímto problémem. A jak moje testování dopadlo?


Předně mě potěšilo, že jde o francouzskou kosmetiku, té já nějakým způsobem obecně věřím a v obchodech sahám právě po výrobcích "made in France". Dále mě velmi mile překvapil dokonale zpracovaný book, který spolu s přípravky přišel. A nakonec jsem se zamilovala i do micelární vody!


Phys-AC čisticí micelární voda vypadá už na první pohled dokonale. Její obal podněcuje pocit čistoty, svěžesti a po otevření ho umocní i nádherná, jemná vůně. Co jsem velmi ocenila, micelární voda nepění! Pleť čistí velmi spolehlivě a jemně, přesto velmi dobře dočišťuje i oční okolí po odlíčení. Jistě dobře i přímo odličuje, nicméně tento postup jsem pouze vyzkoušela, nedám totiž dopustit na svůj klasický dvoufázový odličovač očí. Po použití micelárky mám pleť vždy čistou a svěží, pleť nepne, zároveň není mastná. Tento výrobek je rozhodně z těch, po kterém se po vypotřebování půjdu podívat do obchodu.



Pfys-AC Global intenzivní péče o nedokonalosti pleti na mě na první pohled působila také velmi dobře, nicméně mě hodně zklamala vůně, ta mi byla opravdu velmi nepříjemná od první aplikace a nějak jsem si na ni nedokázala do teď zvyknout. Na rozdíl od přírodního pocitu z micelárky na mě péče působí uměle a trochu jako z nemocničního prostředí.



Nicméně musím potvrdit, že o pleť pečuje bez pnutí a začervenání, černé tečky po pravidelném používání lehce ustoupily, ale věřím, že průkaznější výsledky se dostaví po delší době používání. Moje citlivá pleť tento krém velmi dobře snáší, pleť nijak nezatěžuje, dobře se nanáší a reguluje tvorbu kožního mazu.
Po prostudování veškerých informací jsem dospěla k názoru, že by mi ale ještě více sedl SOS krém pro křehkou fragilní pleť, takže nejspíš půjdu na lov právě toho :)


Obecně mě tato značka potěšila a jsem moc ráda, že jsem ji touto cestou mohla poznat a dál doporučit. Věřím, že každý nový tip na boj s aknózní a problematickou pletí se hodí každé z nás.

A co vy, s jakými problémy se potýká vaše pleť? Co vám nejvíc pomáhá a znáte značku A-DERMA? Dejte mi určitě vědět ;) 



1 komentář:

  1. Mně vyhovovala micelární voda. Ale péče mě zklamala tím, že obsahuje silikon. Jinak ji ale používám jako bázi pod makeup a to není vůbec špatná. :-)
    Fairychain

    OdpovědětVymazat

Všem děkuji za milé a podnětné komentáře, moc si jich vážím a dělají mi radost! :)