O mně

středa 23. března 2016

Jarní očista s detoxikačním čajem BB Detox

Se stejnou vervou, s jakou se pouštíme do velkého jarního úklidu domácnosti, bychom měli přistoupit i k vlastní očistě těla. BB Detox je první kosmetický čaj inspirovaný známými BB krémy. Je to nápoj krásy, který se postará o všechny denní potřeby vaší pleti. 


Základem vyvážené směsi jsou zelený čaj, maté a rooibos, ochucené jemným náznakem grapefruitu. Kombinace maté a zeleného čaje napomáhá vylučování škodlivin z těla a odstraněním toxinů zlepšuje vzhled pokožky. Zelený čaj působí také jako silný antioxidant a ve spojení s rooboisem a pampeliškou vytváří vysoce účinnou jednotku pro boj s volnými radikály, které způsobují viditelné příznaky stárnutí. Voda, kterou čaj obsahuje, je předpokladem zdravé hydratace kůže zevnitř. Výsledkem je zářivě čistá, zdravá pleť v perfektní kondici.


BB Detox je opravdu lahodný čaj s krásnou jemnou vůní, která zklidní vaši mysl. Přesto, že jde vlastně o čistící čaj, je velmi chutný. Ovocné aroma potírá klasickou bylinnou chuť jiných čisticích čajů. Co navíc oceňujeme, je nádherné balení a provedení sáčků. Kdo si zakládá na etice stolování, jistě tímto čajem nepohrdne a rád jím poctí i svou návštěvu. Já můžu rozhodně doporučit.


A co vy, pijete podobné očistné čajíky? Jaký byste mi doporučili? Dejte vědět ;) 

1 komentář:

  1. Tak tohle zní docela dobře a je super, že i dobře chutná. Já ještě žádný detoxikační čaj nepila. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat

Všem děkuji za milé a podnětné komentáře, moc si jich vážím a dělají mi radost! :)