O mně

sobota 9. dubna 2016

Lirene: čistění pleti s DUO-CARE Pokročilý systém

Značka Lirene přináší novinku - čisticí kartáč Duo Care Pokročilý systém, který reaguje na současný trend v péči o pleť. Hledáte profesionální způsob domácího čistění pleti?  Pak vám s radostí představím Lirene Duo Care Pokročilý sytém jakožto pomocníka pro efektivní čistění a péči o pleť.



Jak Lirene Duo Care Pokročilý systém používat?
Nejprve odstraňte běžným způsobem make-up z očí a navlhčete pokožku vodou. Na čisticí kartáček naneste Lirene Hydratační obličejový gel (který je součástí balení!)o velikosti hrášku a přístroj zapněte. (Kartáček je na dvě tužkové baterie.) Můžete si zvolit ze dvou rychlostí. Jemnými krouživými pohyby začněte čistit obličej kartáčkem. Po dokončení obličej opět opláchněte vodou. Stejně tak i kartáček. Stačí jedna minuta denně a vaše pleť bude dokonale čistá, zbavená make-upu a odumřelých šupinek kůže.


Rozmazlujte se a po čištění si dopřejte i masáž obličeje pomocí vyměnitelné masážní hlavice. Na čistou pleť naneste krém a poté ji pomocí Lirene Duo Care Pokročilého systému masírujte, dokud se krém nevstřebá.


Cena, kterou oceníte
Doporučená cena setu Lirene Duo Care Pokročilý systém včetně gelu je 699 Kč, což je, troufám si říct, cenově dostupné opravdu pro kohokoli z nás. Lirene Náhradní hlavice masážního kartáče 199 Kč, Lirene Hydratační obličejový gel 119,90 Kč. Doporučená cena krému je okolo 135 Kč. 


Co na to říkám já? 
Celý přístroj je mi sympatický, líbí se mi design, takové hezoučké holčičí provedení. Kartáček funguje velmi dobře, možná bych si dokázala představit štětinky jemnější, ale zase je otázka, jak by potom čistily. Tady si můžete být jisté, že po několika dnech používání vám ubyou černé tečky, stáhnou se vám póry, bude se vám méně mastit pleť a zbavíte se odumřelých buněk.
Co úplně miluju, je druhá - masážní hlavice. Není nic příjemnějšího, než po náročném dnu vyčistit pleť hezky vonícím gelem, nanést na obličej zklidňující pleťový krém Lirene pro citlivou pleť, a přejíždět si po spáncích masážní hlavicí a jen tak chviličku v klidu své koupelny relaxovat! JO! :) Holky, za tu cenu je to moc šikovný parťák ;) 



A co říkáte na tento kartáček vy? Máte s ním zkušenosti? Dejte vědět ;)

6 komentářů:

  1. Skúsenosti s takýmto niečím nemám, ale vyzerá to veľmi dobre. A Lirene značku mám veľmi rada. :)

    OdpovědětVymazat
  2. Se žádným čistícím kartáčkem zkušenosti ještě nemám, ale taky bych ráda nějaký vyzkoušela. Tento vypadá moc dobře. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  3. thanks for the post dear :) if you like my blog lets follow for follow:)

    My blog


    Facebook |Bloglovin |♥Instagram | Lookbook |Google✚


    Stay Gold

    OdpovědětVymazat
  4. Už dlhšie uvažujem nad kúpou čistiacej hlavice a keďže neviem či by nebola pre moju citlivú pleť až moc, tak mi padla do oka táto od Lirene, ktorá je na trhu cenovo najdostupnejšia. Super recenzia :)

    CRYSTAL PEOPLE

    OdpovědětVymazat
  5. Pěkný článek :) já používám něco dost podobného z postovnezdarma.cz jen to má víc různých hlavic a dokonce jsem na to taky dneska psala recenzi :)

    OdpovědětVymazat

Všem děkuji za milé a podnětné komentáře, moc si jich vážím a dělají mi radost! :)