O mně

pondělí 4. dubna 2016

Nová dvoufázová micelární voda od Garnier & odličovač

Micelární voda s olejovou složkou, která zanechává pleť krásně čistou, hebkou a nemastnou? Že se vám to zdá jako sci-fi? Zprvu jsem měla také lehčí obavy... Ale nakonec jsem tuhle novinku vyzkoušela. A co na ni říkám? 


Je to prostě paráda! To jsem vás moc dlouho nenapínala, že? Ale ono není proč, sami byste na to hned přišli. Tajemství Micelární vody s olejem se skrývá ve speciálním složení s obsahem mikroskopických částic, tzv. micel, které v kombinaci s arganovým olejem, dokáží efektivně zachytit veškeré nečistoty  a odstranit i zbytky odolného make-upu.  Snadno a rychle tak vyčistí a osvěží vaši pleť. Jemné složení navíc nedráždí citlivou pleť, naopak ji díky obsahu výtažku z Maringy zklidňuje. Důležité je připomenout i naprosto úchvatnou něžnou květinovou vůni, která vás celým čisticím rituálem provází! 



Přesto, že tato micelárka umí i odlíčit, já na odčernění svých vždy silně nalíčených očí používám tento odličovač. Velmi mile mě překvapil, a proto jsem si nemohla odpustit ho tady nezmínit. Přesto, že nejde o dvoufázový odličovač, s mým make-upem si poradí snadno a rychle naprosto s přehledem. Navíc krásně svěže voní a nedráždí oči ani po celodenním nošení kontaktních čoček. Další plus je to, že opravdu osvěžuje oční okolí! 



Micelárka nakonec parádně dočistí pleť, která po použití zůstává jemná, nemastná, zdravá a krásně provoněná. Použití této micelární vody je jako pohlazení. Myslím, že jsem našla své dokonalé čisticí duo :) 



Už jste tuhle dvoufázovou micelárku zkoušeli? Co na ni říkáte? Dejte vědět ;) 

8 komentářů:

  1. Teď mám zrovna zásobě 2 maxi micelárky od Garnier s tím růžovým vrškem. Ale tato se mi zamlouvá taky.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ta je ale taky dobrá ;) Tohle je trochu něco jinýho, ale já jsem s ní naprosto spokojená :)

      Vymazat
  2. Ta micelárka může být dobrá, ale zatim jsem na ni neslyšela moc pozitivních ohlasů :)
    HAUTE BASICS

    OdpovědětVymazat
  3. Garnier toners are my favourite..thanks for stoping by my blog, following you of course, it your turn now xoxo

    www.thefurthestthingfromperfect.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  4. Dvoufazovou bych ráda vyzkoušela :)

    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk/

    OdpovědětVymazat
  5. Great post.
    I follow you #183 :)
    Follow me back, kiss
    http://vesnamar.blogspot.rs/

    OdpovědětVymazat
  6. Dvojfázovú micelárku mám aj ja a nesadli sme si . Štípe ma v očiach a to ich nemám až tak citlivé. Aj napriek tomu ,že má v sebe olej,tak tá ružová či modrá zvládnu odlíčenie rýchlejšie a lepšie. Jediné plus vidím v tom že pleť nie je mastná ale krásne jemná a nevysušená, ale úprimne sa teším kedy bude na dne :D

    OdpovědětVymazat

Všem děkuji za milé a podnětné komentáře, moc si jich vážím a dělají mi radost! :)