O mně

středa 13. dubna 2016

Pleťový krém proti začervenání Triple Active Sensitive od L’Oréal Paris

Před několika dny jsem dovypotřebovala jeden skvělý pleťový krém, o kterým jsem se rozhodla, že vám napíšu. Pokud máte citlivou pleť se sklony k začervenání anebo vysušování, tak zbystřete, tento krém je pro vás jako dělaný. Alespoň mně prokázal skvělou několikaměsíční službu.


Triple Active Sensitive má trojí účinek – hydratuje, zklidňuje a působí proti začervenání. Složení obsahuje miliony glycerinových molekul, které pleť postupně hydratují po celý den. Díky vitaminu E a kaméliovému oleji má krém zklidňující účinky.


Krém je poměrně hutný, ale velmi dobře se na pleť nanáší. Jemně voní a opravdu dokonale hydratuje. Doporučuju spíš pro sušší typy pleti. Se začervenáním si poradil dobře a dlouhodobě velmi dobře působil. Pleť byla hebká, vyživená a zdravá. Krásně chrání i při náhlých změnách venkovních teplot. 


Pokud tedy řešíte výše zmíněné problémy, určitě tento krém vyzkoušejte, věřím, se udělá radost i vám :) Znáte? Zkoušeli jste? Dejte vědět!

5 komentářů:

  1. Tak toto je niečo pre mňa. Mám citlivú pleť a takmer na akýkoľvek podnet reaguje začervenaním. Snáď mi pomôže :)

    CRYSTAL PEOPLE

    OdpovědětVymazat
  2. Vůbec ho neznám, to bude asi nějaká novinka,že? :) Já používám od prosince krém proti začervenání na citlivou pleť od YR a za chvilku mi už dojde, tak bych pak mohla vyzkoušet tento. A ten od YR mi teda taky pomohl a já se začervenalé pleti zbavila

    OdpovědětVymazat
  3. Není to úplně žhavá novinka, ale ani není na trhu dlouho... Já jsem na něj narazila v září, tuším :) Tak pak dej vědět, jak ti sedl ;)

    OdpovědětVymazat
  4. Krém vypadá hezky, ale ještě jsem ho neměla. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  5. I did not know this cream, s we feel like we could follow each other

    OdpovědětVymazat

Všem děkuji za milé a podnětné komentáře, moc si jich vážím a dělají mi radost! :)