O mně

čtvrtek 5. května 2016

NYX je prostě k sežrání!

Předpokládám, že už mezi vámi není živáčka, kdo by neslyšel o kosmetické značce NYX, která přichází k nám do ČR. A to konkrétně rovnou zítra! Je tedy možné, že sice o NYX víte, ale ještě jste neměli možnost si produkty vyzkoušet. Já už jsem vám referovala o paletce očních stínů a dneska vám ukážu, jak jsou k sežrání jejich lesky na rty.


Lepší, než abych vám lesky zdlouhavě popisovala, bude, když vám je ukážu v praxi. Jsou zkrátka dokonalé. Na rtech vypadají parádně, dobře drží, pigmentace je za mě úplně v pořádku. 



NYX je prostě k sežrání :)
Takže jestli na ně máte také chuť, stavte se zítra nebo v sobotu v OC Smíchov, je zde od 10:00 hodin (oba dny) slavností otevření za účasti známých blogerek. Navíc 150 prvních návštěvníků čeká dáreček k nákupu. Pokud vás akce zaujala, mrkněte ještě na oficiální událost na FB ;) 


A jak se vám líbí lesky, které jsem si od NYX vybrala? Ladila jsem je k vlasům, ale už je mi líto, že nemám barviček víc. Pořád sním o tom, že si z nich jednou vyskládám takový ten barevný vějíř, kde máte vedle sebe třeba deset různých odstínů a sami nevíte, jaký vybrat dřív :) 

4 komentáře:

  1. Great. :)
    Kiss

    New post on my blog: http://vesnamar.blogspot.rs/2016/05/spring-colors.html
    Visit & follow my blog people, I always follow back.

    OdpovědětVymazat
  2. Odpovědi
    1. Počkám si na e-shop a pak nabídku pořádně okouknu a nejspíš budu nakupovat, protože kosmetika NYX se mi vážně zamlouvá :)

      Vymazat
    2. to chápu... já si včera koupila další :D a e-shop bude jistě brzy, takže je na co se těšit :)

      Vymazat

Všem děkuji za milé a podnětné komentáře, moc si jich vážím a dělají mi radost! :)