O mně

čtvrtek 26. května 2016

Jak si vylepšit diář

Také zbožňujete ten pocit, když si na nový rok otevřete úplně čistý diář a jak se vám tak trochu rozklepou ruce, když si do něj máte zapsat první poznámku? A také ještě víc milujete pocit, když si potom zpětně tím diářem listujete, koukáte se na všechny své kresbičky, štítky, malůvky a vzpomínáte na události, ke kterým se vážou? Diář je v dnešní době snad tou nejosobnější věcí, kterou vlastním. Je to jediné soukromé místečko v tomhle šíleném, médii prolezlém světě, na kterém jsem jen já a nikdo jiný. Já a moje poznámky, zápisky a připomínky...
A právě proto je zapotřebí mít diář dokonale vyšperkovaný, nemyslíte? :)


Tento diář, do kterého píšu, je od papelote, jde o Literární diář a je úplně super. Velký tak akorát a ke každému dni je jedna vtipná věta. Zvýrazňovače, které jsou mimochodem výborně designově provedené, jsou pro můj diář nezbytností. A fixky s úzkým hrotem na poznámky ve spoustě veselých odstínech jsou dokonalým doplňkem. Všechny popisovače jsou značky Stabilo. Samolepky jsou z eBay.







A jak to máte vy? Také si zdobíte diáře? Jak? Dejte mi své tipy ;)

7 komentářů:

  1. Great post dear :)
    Kiss
    New post on my blog: http://vesnamar.blogspot.rs/2016/05/must-have-for-spring-cndirect-wishlist.html

    OdpovědětVymazat
  2. Máš naprostou pravdu, díář je potřeba si vyšperkovat :) moc hezký článek

    OdpovědětVymazat
  3. Tiež používam rôzne farbičky a nálepky a tiež washi pásky :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jééé, no vidíš, na ty já teď úplně zapomínám! A to jich doma mám! :)

      Vymazat
  4. Miluju popisovače Stabilo. Příští měsíc si chci koupit to megabalení :) Jinak diář i deník si zdobím hrozně ráda. Já si ho teda i přímo sama vyrábím. Koupím si obyčejný notýsek a ten pak polepim a popíšu, jak potřebuju. Mám tam třeba udělané kolonky na přečtené knihy, na výlety, kulturní akce atd. :) Během června zrovna budu vyrábět diář na příští rok :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ty jo, tak to je taky paráda! Já si vždycky nakoupím tak 5 diářů na každý rok, nedokážu si vybrat jen jeden :D a pak je mám právě rozdělené - jeden pracovní, jeden na své poznámky, další na zábavu... a ták :)

      Vymazat

Všem děkuji za milé a podnětné komentáře, moc si jich vážím a dělají mi radost! :)