O mně

pondělí 20. června 2016

Čisticí konjaková houbička od ECO TOOLS

Také se divíte, o čem že to mluvím? Já jsem se zprvu také divila. Nikdy dříve jsem o konjakové houbičce na čistění pleti neslyšela. Takže když se mi tahle novinka dostala do ruky, byla jsem děsně zvědavá, co to bude za parádu. Očekávání samozřejmě byla, protože přírodní značka Eco Tools je mi velmi sympatická! Tak se pojďme této houbičce podívat na zoubek. 


Houbička je vyrobena ručně, a to ze 100% přírodních ingrediencí, a navíc obsahuje konjaková vlákna. Konjak je vysoce obnovitelná kořenová trvalka složená převážně ze škrobu. Můžeme ji využít dokonce i při vaření. Nicméně v našem případě jemně, přesto dokonale pečuje o pleť, odstraňuje jakékoli nečistoty, zbytky make-upu a zanechává pleť jemnou a čistou! Houbička je dermatologicky testována. 


Co já osobně považuji za největší plus? 
Protože mám hodně citlivou pleť se sklony k začervenání, musím být hodně opatrná na to, čím a jak si obličej čistím. A protože si ho čistím poctivě a pravidelně každý den ráno i večer, musím být opatrná dvojnásob. Na této houbičce je nejlepší to, že když ji namočíte, krásně změkne a čistí krásně jemně, nicméně opravdu důkladně. Navíc je to hodně příjemný "dotek", takže masáž obličeje mě vyloženě baví :) V kombinaci s mým voňavým čistícím micelárním gelem od Lirene, o kterém bude řeč v dalším článku už brzy, je to moc fajn zážitek! 



Jak tedy houbičku použít? 
Jako každou jinou. Nelekněte se, že se vám na poprvé dostane do ruky něco, co je tvrdé skoro jako kámen. Houbička po namočení ve vodě krásně změkne a vy se můžete pustit do čistění pleti. Ať už pouze vodou anebo za pomoci čisticího gelu. Houbička nemění tvar, nerozpadává se ani po několika týdnech každodenního používání a stále skvěle slouží. Já ji mohu s čistým svědomím (i obličejem) vřele doporučit! :) 



Znáte tuto super vychytávku? Používáte? A jste spokojeni? Dejte vědět :) 

4 komentáře:

  1. Tahle houbička mě zaujala a budu ji muset vyzkoušet ;)
    Hanďa

    OdpovědětVymazat
  2. Taky jsem se o ní dozvěděla třeba před měsícem, ale zatím jsem ji nevyzkoušela

    OdpovědětVymazat
  3. Už jsem ji jednou na nějakém blogu zahlédla, ale ještě jsem se nedostala do Dmka a taky jsem na ni zapomněla, ale rozhodně se po ní poohlédnu, protože vypadá sympaticky :)

    BLUDIČKA VEČERNICE

    OdpovědětVymazat

Všem děkuji za milé a podnětné komentáře, moc si jich vážím a dělají mi radost! :)