O mně

neděle 25. září 2016

Podzimní novinky od essence

Česká kosmetická značka essence si pro nás, jak už jsme zvyklé, připravila další várku novinek, tentokrát těch podzimních. Je to hodně poznat na barvičkách, ve kterých se nové produkty objevují, ale také v trendu, který jde s dobou. Proto se těšte na další matné lesky na rty, konturovací paletku a další super vychytávky. Pojďme se podívat na některé z nich!


Konturovací paletka


Já na takové to klasické konturování moc nejsem, takže si s paletkou asi zas tolik nevyhraju. Ale barvičky má moc hezké, takže ji používám jako klasický bronzer a rozjasňovač a tak jsem úplně spokojená :) 


Tvářenka
Tvářenka je fajn, na podzim mám ráda tyhle matné a tmavší barvy, takže celkem přirozeně jsem vyměnila své třpytivé a růžovější za matnější a tmavší. 


Voděodolná tužka na oči

Barvička se mi líbí, na očním vícku drží a vypadá moc hezky, parádně rozjasní pohled, takže dávám palec nahoru. 


Matné rtěnky a lesky na rty





1. světlý lesk na rty, 2. matná rtěnka č. 07, 3. tmavý lesk na rty, 4. matná rtěnka č. 02


Jak už je asi vidět z této fotky, světle růžový lesk na rty mi příliš nesedl. Přijde mi, že není matný a navíc se mi špatně nanášel a moc nedržel na rtech. Ale tmavý lesk je super, ten jsem si hned oblíbila, má zajímavou barvičku a dobře na rtech drží. Oba lesky také moc hezky voní! 

Rtěnky mi sedly obě, naprosto nepřekvapivě jsem si víc oblíbila tu tmavší, protože se mi víc hodí k vlasům a líp vypadá k černému oblečení, které nosím téměř neustále :) Nevydrží celý den, to určitě nečekejte, ale ani při opětovném nanášení nevysuší skoro vůbec rty, takže v pořádku. 

Řasenky 

Řasenky se povedly obě, dobře se nanášejí, nedrobí se, neobtiskávají se, řasy nijak extrémně nelepí a dodávají jim hezký tvar i barvu až ke konečkům! 




A co vy, už jste nějakou novinku od essence vyzkoušely? A co na ně říkáte? 

Případně nalákala jsem vás na nějakou? Dejte vědět :) 



3 komentáře:

  1. uprimne? vsetko vyzera podla mna fakt dobre a je to velmi vydarena kolekcia :)
    Pozyvam na luxusnu giveaway o setrnu kulmu Rowenta a balicek Dove, tu: http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2016/09/obrovska-dove-rowenta-giveaway.html

    OdpovědětVymazat

Všem děkuji za milé a podnětné komentáře, moc si jich vážím a dělají mi radost! :)