O mně

sobota 10. září 2016

Vyzkoušeno: Cushion make-up od L´Oréal Paris

"Tap, tap," tak jsem ho také konečně vyzkoušela! Nový lehoučký make-up inspirovaný asijskými trendy – Cushion od L´Oréal Paris. Jedná se o make-up se zcela unikátní texturou, která velmi dobře splývá s pokožkou a jeho hlavním benefitem je to, že nechává pleť přirozeně zářit. Navíc obsahuje SPF 25, takže chrání před sluníčkem. Tak se na něj pojďme podívat.


Make-up jako takový se skrytý v plastové krabičce, jejíž víčko otevřete směrem nahoru. Pod víčkem najdete zrcátko. Uvnitř krabičky narazíte na labutěnku, kterou navléknete na dva prsty - ukazováček a prostředníček. Houbička leží na dalším víčku, které otevřete směrem doleva. Pod ním už konečně objevíte make-upem napuštěnou houbičku. Na tu jemně poklepete labutěnkou a můžete nanášet na obličej. A to jednoduchým poťukáním "tap, tap". Make-up můžete i roztírat, tím kryje o něco víc.


Make-up je na pleti velmi příjemný a dobře se nanáší. Rozhodně nevysušuje a kolem očí příjemně chladí, což se po ránu může hodit. Nicméně na mě opravdu málo kryje. Také se nelekněte, že se na houbičku "chytne" hned na první tap, tap poměrně hodně make-upu. Na houbičce působí hodně mokrým dojmem, stejně tak mi přijde i na pleti. Bohužel, jako samostatné krytí mi vůbec nevyhovoval.




Nicméně! Jak jsme zjistily na tiskové konferenci od brand manažerky, Cushion make-up může sloužit i jako "oprava" stávajícího make-upu. Znáte ten pocit, když sedíte osm hodin v kanceláři a potom chcete vyrazit za kulturou, ale váš make-up už je nevýrazný, nehezký, rozpitý... Potřebovaly byste si ho v rychlosti opravit, ale na předělání celé fasády prostě není čas... A přesně proto já mám Cushion make-up.


Několika rychlými "tap, tap" okamžitě dodám svému dosavadnímu make-upu zase život, lesk a rozzářím celý obličej. Jasně, bez konečného zapurdování bych se leskla až příliš, ale pudr mám v kabelce stejně vždy a všude. No, a s ním už nějakou dobu i Cushion, který jen tak nedám z ruky!


A teď už hurá za zábavou s krásnou, hebkou, zdravě vypadající a zářivou pletí ;) 

Jak vypadá celý Cushion look, na to se můžete mrknout zítra ke mně na Instagram

Znáte? Zkoušely jste? Co na něj říkáte? :) 


5 komentářů:

  1. pozerám na neho stále,ale ešte som si ho nezadovážila :)
    MakeUpByVeo

    OdpovědětVymazat
  2. Great post dear! :)
    New post on my blog: http://vesnamar.blogspot.rs/2016/09/sammydresscom.html

    OdpovědětVymazat
  3. Ještě, že jsem si ho nekoupila, jak je to málo krycí, tak jsou to pro mě vyhozené koruny :-)

    OdpovědětVymazat
  4. skoda, ze tak malo kryje :( to nieje velmi na moju plet

    OdpovědětVymazat
  5. Rozkošný koncept. Zatím ale důvěřuju spíš Misshe a ostatním korejským značkám :) L'Oreal (ať už L'Oreal Paris nebo Lancôme) mě ohledně cushion verze zatím nepřesvědčily :) .

    OdpovědětVymazat

Všem děkuji za milé a podnětné komentáře, moc si jich vážím a dělají mi radost! :)