O mně

sobota 8. října 2016

Moji nejoblíbenější pomocníci na cesty

Jak už to tak bývá, na cestách nemáte takový luxus a pohodlí při líčení, odličování, ale ani při udržování stále krásného a zářivého make-upu, jako máte doma. A tak je nutné se na cesty obzvláště vyzbrojit. Já jsem si na takové příležitosti oblíbila několik pomocníků, kteří mi vždycky prokážou dobrou službu! Takže pro inspiraci vám všem - tady jsou.


Zdá se to jako spousta věcí, ale věřte mi, že se dají sbalit do dvou docela nevelkých kosmetických taštiček :) 


Ještě že na světě existují miniaturky. Které mají naopak větší obsah krémů, sér a všeho dalšího, než by se mohlo na první pohled zdát. Zbožňuju oční sérum od Lancome, také jsem naštěstí sehnala i miniaturku mého milovaného DreamTonu na pigmentové skvrny, no a samozřejmě mi nikdy nesmí chybět balzám a lesk na rty, nyní žhavé novinky Baby Lips od Maybelline, které rozhodně stojí za to mít u sebe! Zmenšenina parfému Trésor Nuit je takovým mým talismanem, který nosím vždy u sebe. 


Základní kameny pro lehký make-up jsou pro mě jednoznačně tyto: matný make-up od L'Oréal Paris, který vydrží bez problému celý den, v případě potřeby rozjasňující pudr od Sleek a pro případ potřeby zmatnit svou pleť mám sebou vždy Shine Killer od NYX. Dál mi nesmí chybět nová tužka na obočí Brow Artist Maker, se kterým zvýrazníte obočí během několika sekund pár šikovnými tahy a následným rozetřením barvy štetečkem, který je na druhém konci tužky. Dolní linku si dělám tužkou Master Smoky od Maybelline a nejvhodnější řasenku na cesty a na lety letadlem jsem shledala voděodolnou od Lancomu, která drží tak, že ji mám občas problém odlíčit. No, a na doladění celkového looku nová konturovací paletka od essence.


Na rychlé odlíčení make-upu a vyčištění pleti se mi osvědčily micelární ubrousky od Garnier a na voděodolnou řasenku dvoufázový odličovač stejné značky. Od Garnier mám i kuličkový deodorant, který doplňuju stříkacím deodorantem od La Roche Posay pro citlivou pokožku. Olej Nuxe asi nemusím nikomu představovat, mám ráda jeho hydrataci a miluju jeho vůni. Neoplachovací, dvoufázový kondicioner, který chrání vlasy před sluníčkem, se mi letos u moře opravdu hodil a vlasy mi doslova zachránil, je skvělej! No a samozřejmě mi nikdy nikde nesmí chybět termální voda od La Roche Posay!


Sprchový gel, tělové mléko a tělová vůně od Victoria's Secret je snad pro každou z nás cestovní nutností nebo alespoň jasný cíl v nakupování na letišti :)

A jaké nezbytnosti si bere na cesty vy? Bez čeho se neobejde vaše cestovní zavazadlo? 


2 komentáře:

  1. Bereš sebou opravdu dost výrobků a všechny se mi strašně líbí. Hlavně mě zaujal nový Babylips. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  2. Ale je fakt, že tohle vyla výzbroj na týden :)

    OdpovědětVymazat

Všem děkuji za milé a podnětné komentáře, moc si jich vážím a dělají mi radost! :)