O mně

sobota 28. ledna 2017

NYX: Matná, lesklá i metalická vášeň

NYX je prostě srdcovka, love brand, že? Je tady snad někdo, kdo nesouhlasí? Kdo by nemiloval NYX? Já mám od této značky už spoustu produktů, na pleť, na oči, obočí... ale nejvíc jsem se zamilovala do lesků na rty. Zbožňuju ty barvy a hravost, cením výdrž a je mi příjemná textura. A je jedno, jestli jde o lesky matné, lesklé nebo metalické, beru je všechny! Připravila jsem si pro vás malou fotostory s mými oblíbenci...


Začneme matnými lesky, které používám téměř denně, a to především pro jejich výdrž a hebký finiš, který rty nevysušuje ani při dlouhodobém používání. 




Novinka - metalické lesky na rty - mě uchvátila před Vánoci. Na večírek, párty, oslavu... naprosto ideální! Jejich pigmentace je perfektní, výdrž velmi dobrá a efekt okouzlující! 



Z lesklých lesků jsem si oblíbila tento jemný třpytivý perleťový PIU 02, který dodává rtům objem a má mentolový nádech, takže rty příjmně osvěží. 



Tak, to jsou moji momentální největší oblíbenci od NYXu. A jaké máte vy? Dejte mi své tipy, ráda se nechám inspirovat ;) 

8 komentářů:

  1. Já osobně mám od Nyxu jen tekutou rtěnku Lingerie ve velice přirozeném odstínu,ale musím říct, že lepší rtěnku jsem dlouho neměla. Takže rozhodně hodlám pořizovat další, konkrétně odstín Zurich vypadá perfektně! :)

    OdpovědětVymazat
  2. Mně se nejvíce líbí ten odstín Zurich. Jinak mám od Nyxu dva odstíny z té řady Lingerie a jsou boží! BEAUTYPUSINKA

    OdpovědětVymazat
  3. Já mám moc ráda Lip Lingerie a mám doma i nějaké Soft Matte Lip Cream, a musím říct, že poslední dobou nosím většinou právě jen produkty na rty od NYXu, protože jsou super :).
    BeautyOfLife blog

    OdpovědětVymazat

Všem děkuji za milé a podnětné komentáře, moc si jich vážím a dělají mi radost! :)