O mně

sobota 4. února 2017

Nové textilní masky od Garnier

Před několika týdny jsem začala zkoušet nové textilní pleťové masky od Garnier. K dostání jsou ve třech provedeních - s výtažky z granátového jablka, ze zeleného čaje nebo z heřmánku. Všechny jsou super hydratační - zajistí vaší pleti hydrataci až na sedm dní. Navíc obsahují glycerin a kyselinu hyaluronovou, což konkrétně pro mou pleť znamená, že je po použití krásně jemná, hebká, svěží a se staženými póry. Super výsledek po 15minutové aplikaci, co říkáte? :)


Použití těhle textilních masek je mi více než sympatické. Žádné patlání si na sebe nějaké "hmoty" nebo "pasty", žádné následné čekání, až ona hmota zaschne, stáhne vám obličej, že nemůžete ani hnout brvou a žádné konečné drhnutí této věci zase z obličeje dolů.

Tyto textilní masky od Garnier jen vyndáte z pytlíčku, sloupnete z nich ochrannou vrstvu - takový modrý plášť - a aplikujete na obličej. Masku si upravíte dle svého obličeje, aby dobře seděla a necháte 15 minut působit. Po celou tu dobu - a vlastně ještě docela dlouho poté - maska příjemně chladí na obličeji. Úplně cítíte, jak vám vaše pleť potichu šeptá "díky"! 

Během těchto patnácti mint si stihnete udělaj čaj nebo kávu, přečíst nějaký článek na blogu nebo v časopise, udělat si smoothie, nalakovat si nehty... zkrátka si ten čas užít, hodit si nožky nahoru a nechat odpočinout celé své já :)


Superhydratační vyplňující textilní maska Moisture + Aqua Bomb je hydratační bomba s glycerinem, výtažkem z granátového jablka a kyselinou hyaluronovou. Nádherně chladí a dlouhodobě hydratuje.


Superhydratační čisticí textilní maska Moisture + Freshness je osvěžující textilní maska s čistícím složením, která obsahuje extrakt ze zeleného čaje, kyseliny hyaluronové a glycerinu.
Pleť je po použití rehydratovaná, svěží a čistá. 



Superhydratační zklidňující textilní maska Moisture + Comfort obsahuje zklidňující složení s extaktem z heřmánku, kyseliny hyaluronové a glycerinu. Pleť se po použití zklidní, na pohled i na dotek je jemnější a zažívá pocit pohodlí. 

A takhle vypadáte s maskou v akci :) 


Už jste masku také vyzkoušely? Jak jste spokojené? A jakou z této trojice jste si nejvíce oblíbily? Dejte vědět ;) 



10 komentářů:

  1. Textilní masky jsem měla zatím jen od sephory a s těmihle zkušenost nemám, ale všechny 3 vypadají bezvadně :)

    MagicBeautyLife

    OdpovědětVymazat
  2. Líbila by se mi ta se zeleným čajem. Zkušenosti s nimi ještě nemám, ale líbí se mi jednoduchá aplikace. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  3. Já zkušenosti nemám, ale někdo je chválí a někdo ne. Jako i ta cena by mohla být lepší :)

    OdpovědětVymazat
  4. Skoda, ze si neodfotila zlozenie. Vies mi napisat co obsahuje modra verzia?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je to zvláštní, ale složení tam není... kromě toho, co jsem o masce napsala, nejsou tam jiné informace...

      Vymazat
  5. Každý je z nich nadšená, a už mám doma také jednu :-) Přesněji tu Moisture+ :-)

    OdpovědětVymazat

Všem děkuji za milé a podnětné komentáře, moc si jich vážím a dělají mi radost! :)