O mně

sobota 15. dubna 2017

Jarní novinky od Rimmelu + soutěž

Venku to na jaro pořád moc nevypadá, takže díky všem kosmetickým firmám za jejich veselé a vyjarněné novinky! Z těch se můžeme těšit a radovat, ať se za oknem děje cokoli! Dneska se podíváme na nějaké fešáky od Rimmel London. A navíc pro vás mám tip na skvělou soutěž!




U Rimmelu mě momentálně zaujalo hned několik novinek. Tou první je určitě make-up Wake me up spolu s korektorem ze stejné řady. Make-up díky zlatým mikroperličkám krásně rozjasňuje pleť, díky pumpičce se jednoduše nanáší, textura je příjemně krémová, dobře se roztírá a přizpůsobuje se tónu pleti. Na pleti působí přirozeně, a navíc svěže voní. To mě na něm zaujalo úplně nejvíc. Korektor je pak super pomocníkem po prohýřených nocí na kruhy či váčky pod očima. Make-up je k dostání ve třech odstínech, korektor ve dvou.


Další novinkou je řasenka Volume Shake. Má unikátní patentovaný shake-shake systém, který zabraňuje jejímu vysychání. Takže při každém použití máte pocit, že řasenku otvíráte prvně. Po dlouhé době mám řasenku bez umělého kartáčku, se kterou jsem spokojená. Řasy hezky rozčeše a prodlouží! 



No a konečně jsou to lesky na rty Oh My Gloss Oil Tint, které jsem si úplně zamilovala. Jejich zářivé barvičky, olejová textura, chuť a vůně tvoří naprosto neodolatelnou kombinaci! Rozhodně doporučuju vyzkoušet! Rtům dodají lehký barevný a boží ovocný nádech, olej hydratuje a rty vypadají plnější a šmrncovnější.



Zmíním také laky na nehty, ke kterým je super použít i Top Coat, protože díky němu vydrží nalakované s klidem 5 dní bez jakéhokoli poškození, olupování a podobně. A to jsem s nimi denně myla nádobí :)


Možná už jste zaregistrovaly, že Rimmel London přichází s novou myšlenkou a vlastně i se změnou svého sloganu. Takže nyní je to Live The London Look, který hlásá maluj se po svém, buď osobitá, nekonvenční, buď to prostě ty! 
A ruku v ruce s touto myšlenkou přichází i s pecka soutěží o letenky do Londýna a nákupní horečku v hodnotě 400 liber! Všechny informace jsou na stránce www.livethelondonlook.cz, která vznikla speciálně k tomuto projektu.



Tento look je vytvořený samozřejmě za pomoci novinek od Rimmelu, takže můžete sami posoudit, jak make-up vypadá přirozeně, řasenka dělá hezká očka a lesky dokonale doplňují celý look. Jako stíny jsem použila tužku na oči Magnif'Eyes, kterou jsem rozmazala po celém horním víčku, efekt se mi líbil.

A co na to říkáte vy? A jak se vám líbí soutěž? Zapojíte se? 

6 komentářů:

Všem děkuji za milé a podnětné komentáře, moc si jich vážím a dělají mi radost! :)