O mně

neděle 9. dubna 2017

Recenze: Novinky od L'Oréal Paris + soutěž


Značka L´Oréal Paris si pro nás připravila sérii trendy looků pro tento rok, které jsou vhodné jak pro slavnostní příležitosti, tak pro běžné nošení. Looky jsou inspirované Paříží, national make-up artist L´Oréal Paris Renata Zelinková je však vhodně upravila pro potřeby nás Češek. S novými looky přicházejí také nové produkty, na které se dneska společně podíváme.
A mám pro vás připravenou i soutěž! ;)

 

Ať už se chystáte do práce, do školy nebo se připravujete večer na párty, s těmito kosmetickými pomocníky se hravě nalíčíte a venku poté zazáříte.
Nejočekávanější novinkou je bezesporu oboustranná řasenka False Lash Super Star X Fiber, paletka s tvářenkami Infallible Bush Paint a tekuté rtěnky Infallible Lip Paint... 


Co mě zaujalo na tvářenkové paletce nejvíc, je její vůně. Jakmile ji otevřete, okamžitě na vás dýchne krásná sladká ovocná vůně, která vás provází celým procesem líčení. Dokonalost. Barvičky jednotlivých tvářenek jsou na první pohled celkem odvážné. Nicméně na tváři nejsou tak výrazné, spíš vám dodají přirozenou barvičku a prozáří celkový look, takže za mě povedené. Na fotce jsou asi tak o 50 % výraznější, než když je nanesete na tvář štětcem. Dojem dělají něžný, svěží, jarní. 


Rtěnky mě zaujaly hodně. Vzkoušela jsem Lip Paint Matte v odstínu Hollywood beige 201 a Lip Paint Lacquer v odstínu Fuchsia wars 103 - tu vidíte i na fotce, jak vypadá na rtech. Rtěnky se dobře aplikují, drží a nevysušují. Navíc vypadají opravdu hezky, takže za mě spokojenost. 

Řasenka False Lash Super Star X Fiber není špatná, ale upřímně jsem od ní čekala ještě trochu víc. Když už si člověk dá práci s nanášením nejprve báze - která pozor, je černá, nikoli průhledná nebo bílá, jak jsme nejspíš nejvíc zvyklé - a následně ještě aplikuje řasenku jako takovou, očekává opravdu WOW efekt. Ten úplně nemůžu potvrdit. Zkrátka dobrá řasenka, která řasy prodlouží, udělá vám objem a pěkně nabarví, ale mrkací panenku to ze mě nedělá. Navíc pozor, jestli si ji vezmete do deště nebo na nějakou dojemnou akci, kde vám ukápne slzička - řasenka okamžitě teče. Celkový dojem z looku ale není špatný, co říkáte? :) 


Na tento look jsem použila můj nejoblíbenější make-up vůbec - Infallible 24H-Matte v odstínu 22 Sand a na obočí Browartist Genius Kit, také můj velký oblíbenec. Oboje od L'Oréal Paris. 

A teď už zmíněná soutěž! Jak vyhrát tento balíček? Mrkněte ke mně na Facebook ;)


Přeji krásné jarní dny a hodně štěstí v soutěži! :*





2 komentáře:

Všem děkuji za milé a podnětné komentáře, moc si jich vážím a dělají mi radost! :)