O mně

pátek 11. srpna 2017

Jak ušetřit při běžném nakupování?

Pamatujete na můj poslední článek o tom, jak jsem si koupila byt, stěhovala se a byt následně zařizovala (a pořád dozařizuji)? Všem je asi jasné, že taková investice není jen tak a s rozpočtem jedné křehké dívky to může trochu zamávat, že. Není tedy divu, že hledám způsoby, jak taky něco ušetřit. Kromě toho, že si hlídám všelijaké akční nabídky a porovnávám ceny, začala jsem využívat cashback portál Plnapenezenka.cz. Oč jde a jak mi to šetří peníze?



O tomhle portálu jsem se dozvěděla od kamarádky. Povídá: Hele, znáš plnou peněženku? To mě pobavilo, plnou peněženku už jsem dlouho neměla, takže odpověď zněla NE a smích. Ale poté mi bylo vysvětleno, jak to myslela. Plná peněženka je cashback portál, kam se zdarma registrujete. Když potom jdete nakupovat přes internet (což je poslední dobou moje jasná volba, i když kupuju velké věci, protože přece jen jako zaměstnaný člověk nemám ten luxus jezdit po odpoledních po obchodech a vybírat si tam nábytek a doplňky do bytu, takže hromady věcí řeším online). Na Plné peněžence si vyberete obchod, ze kterého chcete nakupovat a jedním tlačítkem do obchodu přejdete. Potom klasicky nakoupíte, jako jste zvyklí. Jen po dokončení nákupu vám přijde e-mail, že vám díky Plné peněžence bylo vráceno určité procento utracené částky zpět na váš "peněženkový" účet.


Protože Plnapenezenka.cz spolupracuje s více než 450 e-shopy u nás i v zahraničí, často můžu tuhle službu využít. Co je ještě super, když si stáhnete "lištičku" (-i tohle vám sám portál po registraci nabídne), kterou si nainstalujete jako doplněk do svého počítače, vždy při nákupu na spřáteleném e-shopu vám vyskočí upozornění, že můžete využít nákup přes Plnou peněženku. Takže si nemusím nic hlídat, lištička to hlídá za mě. Za její instalaci navíc dostanete další bonus 10 Kč na váš účet.
Hned dokonce vidím, kolik procent z nákupu bych dostala zpět. Pohodička. Jediným tlačítkem pak ušetřím pěkných pár kaček, což se prostě vždycky hodí! Navíc na portále Plnapenezenka.cz vidíte i zajímavé akce jako 1+1 na boty, najednou obejvíte 25 % slevu na kosmetiku, dárek k nákupu na Notino.cz a podobně... no prostě chytrá to věc. 


Já už jsem nakoupila například na Mall.cz, penízky se mi vrací i z objednávek přes Dáme jídlo, což oceňuju velmi (teď, když ještě nemám kuchyni, Dáme jídlo u mě celkem frčí :D ), taky eBay cením, dokonce se mi vrátily penízky za takový věci, jako jsou kontaktní čočky, z objednávky z Douglas.cz, Zoot.cz a tak dále. 


A poslední vychytávka na konec. Penízky, které se vám na váš registrovaný účet vrátí, můžete okamžitě převádět na svůj běžný účet - na svou kreditku. Pokud ale vydržíte a naspoříte si tam víc jak 100 kaček, dostanete další bonusy - 50 korun za registraci a podobně. Já jsem navíc tento portál doporučila své mamce. Okamžitě začala nakupovat a už ušetřila 50 korun. V tu chvíli já dostávám na svůj účet další tři stovky jako bonus za doporučení. Takže pecka. Teď mi došlo, že jsem i já své kamarádce už vydělala tři kilča - svými nákupy, protož já už taky ušetřila rozhodně víc než 50 korun :D Hezky to funguje, co říkáte?

Takže pokud koukáte, jak kde ušetřit, nakupujete online a zajímají vás slevičky a akcičky typu 1+1 nebo dárek k nákupu, určitě zkuste nakupovat přes Plnou peněženku. Rozhodně se to vyplatí ;) Link k registraci je přímo tady :) Nákupům zdar! 



2 komentáře:

  1. Fajn článek, plnápeněženka je super, používám zatím jen 3 měsíce a už mám přes tisíc (hlavně tedy za doporučení)... takže souhlasím a také doporučuji kde můžu

    OdpovědětVymazat

Všem děkuji za milé a podnětné komentáře, moc si jich vážím a dělají mi radost! :)