O mně

pondělí 19. června 2017

Letní soutěž s Lirene

Jak jsem vás lákala už včera ve svých Instastories, mám pro vás překvapení. Je to soutěž o cestovní balení micelární vody a micelárního gelu značky Lirene. Ale pozor! Tato soutěž je jen odstartováním celé velké letní kampaně, ve které se bude každý týden soutěžit o balíčky plné kosmetiky Lirene a také o fotoaparáty Fujifilm Instax mini... Tak si pojďme říct víc! 



Zmíněná letní kampaň bude probíhat na FB a IG Lirene Česká republika. Fanoušci stránky budou sdílet fotky s cestovními baleními Lirene (micelární voda a fyziologický micelární gel) a z těchto fotek každý týden zastoupení značky vybere 2 výherce (jednoho z FB a jednoho z IG), kteří obdrží balíček Lirene v hodnotě 500 Kč. Dvěma hlavními cenami na začátku srpna a září budou 2 fotoaparáty Fujifilm Instax mini (jeden pro každý měsíc). Kampaň začne 26.6.

A abyste byli připraveni, tak už nyní si u mě můžete zasoutěžit o již zmíněné cestovní balení. Bude to vlastně takový startovací balíček, který potom podle sebe vyfotíte na cestách. Ten, kdo nevyhraje, si může cestovní balíček zakoupit. Nicméně já budu odměňovat rovnou 5 z vás!

A jak soutěžit?

Stačí, když na můj Facebook napíšete pod sdílení tohoto článku komentář, kam se v létě chystáte na výlet, na dovolenou, na cesty... Tedy kde byste vlastně mohli cestovní balíček vyfotit :) A pozor, vítěze vyhlásím už v pátek 23. června!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Všem děkuji za milé a podnětné komentáře, moc si jich vážím a dělají mi radost! :)