O mně

úterý 29. srpna 2017

Inovované laky na nehty ICO Nails od Catrice + soutěž

Věřím, že jste si už v drogériích stihli všimnout, že značka Catrice renovovala část svého portfolia a přišla na trh s mnoha novinkami. Jednou z nich jsou také inovační laky na nehty CATRICE ICONails. Vybrat si jeden odstín z dostupných 36 je v podstatě nemožné. Ptáte se proč? Tak se jim pojďme podívat pod víčko! A taky si o některé z nich zasoutěžit ;)


Nové CATRICE ICONails se především pyšní dlouhou výdrží, omamným leskem a, jak už jsem říkala, množstvím dokonalých odstínů! Nabízí lesk jako gelové nehty a vydrž až 7 dnů. A to díky komplexu „Shock- Shield“ i bez krycího laku. Lak navíc obsahuje olej z acai.


Další novinkou u těhle laků je dvojitý uzávěr - klasické šroubování a k tomu ještě plastová nasazovací krytka, aby lak nevysychal a déle vydržel krásně tekutý, nicméně ideálně hutný. Kartáček má trošku silnější, než jsem zvyklá, ale i přesto se s ním dobře manipuluje a lak se v pohodě nanáší. Dvě vrstvy bohatě stačí, má dobré krytí. Nakonec můžete využít i top coat, který portfolio CATRICE ICONails také nabízí.



Přemýšlela jsem, jak vám nejlépe ukázat co nejvíc odstínů, takže jsem zvolila tuhle cestu lakování - každý nehet jinou barvou. Výběr se však držel růžové barevné škály :)

Já osobně jsem si tyhle laky tak zamilovala, že jsem všechny ostatní vyházela
a používám už jen tyto! Jsou BOŽÍ! <3 


A teď už pojďme na slibovanou soutěž, abyste si mohli laky vyzkoušet na vlastní kůži... ehm, nehty :) Jak vyhrát balíček se třemi rozkošnými růžovými odstíny? To zjistíte na mém Facebooku ;) 


Hodně štěstí a krásné nehty všem :) 

1 komentář:

  1. v každom ročnom období je to ina farba, na jeseň bordové, v zime šedé, na jar pastelová ružová, cez leto žiarivá ružová a podla nálady :)
    Barborqaaa1@azet.sk

    OdpovědětVymazat

Všem děkuji za milé a podnětné komentáře, moc si jich vážím a dělají mi radost! :)