O mně

neděle 19. listopadu 2017

Look s paletkou Burgundy Bar od Maybelline

Paletky od Maybelline jsem si oblíbila úplně všechny, a když mi přišla pod ruku 24 karat NUDES, myslela jsem si, že nic lepšího už nemůže být. A pak se objevila Burgundy Bar - naprosto TOP!
Od Maybeline mám hned několik oblíbenců, které používám pravidelně a nedám na ně dopustit. Tak třeba vás inspiruju :)


Mým už snad letitým favoritem je řasenka Lash Sensational, kterou ještě zatím žádná jiná netrumfla. A že se o to snažil už pěkný zástup řasenek leckterých značek. Ale moje "Lashka" je prostě moje láska! Řasy prodlouží, neslepí, nedrolí se, drží! Teď nově i v limitovaném lesklém růžovém balení, kterému já pochopitelně nemohla odolat.



Tenhle korektor není u nás tak dlouho, ale nějaký pátek to už bude. Já jsem si ho oblíbila až nedavno a teď je mým každodenním pomocníkem. Aplikace je díky houbičce superpříjemná, dobře kryje kruhy pod očima a co se mi na něm líbí nejvíc - je matný, takový jakoby pudrový, žádný tekutý, který nemám ráda. Takže za mě palec nahoru a velký díky, noční dobrodružství ráno maskuje perfektně :)


Černá tužka na oči je taky mým denním doplňkem, bez kterýho nedám ani ránu. Tuhle jsem si oblíbila proto, že udělá pěkně silnou linku, kterou si druhou houbičkovou stranou pěkně rozmáznu pod okem a drží mi celý den.


No a konečně nová paletka, která mě svými barvičkami naprosto nadchla. Zemité odstíny jsou na podzim jako dělané, navíc stíny vůbec nepráší a také mi vydrží celý den i celou noc. Kromě 10 lesklých kousků najdete v paletce i dva matné - světle béžový a tmavě hnědý. Všechny jsou ovšem úplně dokonalé a já nikdy nevím, jaký si nanést dřív.






Tak tohle je moje oční kombo, kterému vděčím za můj každodenní look.
A co vy, už jste novou paletku zkoušely? Dejte vědět, co na ni říkáte ;)


2 komentáře:

  1. no neviem ktorý kúsok je lepší, pretože riasenku milujem najviac zo všetkých, paletka vyzerá božsky a korektor by som potrebovala :)
    MakeupbyVeo

    OdpovědětVymazat
  2. Řasenku mám taky moc ráda a to lesklé balení vypadá parádně. Paletka se mi líbí, má krásné odstíny a vykouzlila jsi nádherné líčení. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat

Všem děkuji za milé a podnětné komentáře, moc si jich vážím a dělají mi radost! :)