O mně

neděle 10. prosince 2017

Tip na dárek: Hodinky s ombré efektem

Sháníte ještě dárky na poslední chvíli? Měla bych pro vás jeden tip na pěkný dárek - hodinky s ombré efektem. Pro kamarádku nebo někoho z rodiny úplně ideální. Zalíbily se mi na první pohled, tak se na ně pojďme mrknout společně.


Hodinky jsem pořídila na portále postovnezdarma.cz a momentálně je seženete za akční cenu 99 korun, což je paráda. Zalíbily se mi proto, že jsou jiné než všechny ostatní, které vídám v obchodech nebo na e-shopech. Protože většinou chodím oblečená do černé, tyhle hodinky jsou příjemným zpestřením a oživením tmavého outfitu. Jsem v tomhle trochu blázen a ráda střídám a ladím i takové věci, jako jsou hodinky.


Co jsem ještě ocenila, hodinky přišly rovnou funkční, s fungující baterkou. Protože co fakt nemám ráda, když si objednám nějaké zboží a nemůžu ho začít rovnou používat a musím ho ještě jakkoliv "řešit". Tady ne, hodinky jsem si nandala na ruku a tadá.


Pásek je trošku tvrdší, než jsem u jiných hodinek zvyklá, ale na ruce to nevadí, dobře drží, sedí mi akorát, a i přes tu barevnost jsou vyrobeny vlastně celkem minimalisticky. Jsou zkrátka sympatické. Na e-shopu postovnezdarma.cz si navíc můžete vybrat ze dvou variant, jestli chcete obmré efekt s přechodem z růžové do modré nebo z modré do růžové.


Tak co na hodinky říkáte?

3 komentáře:

Všem děkuji za milé a podnětné komentáře, moc si jich vážím a dělají mi radost! :)