O mně

pátek 22. prosince 2017

Tip na sváteční mlsání

Také jsou pro vás Vánoce a Silvestr tak kouzelným časem? Já tyhle svátky miluju! Mám ráda všechny tradice, které se k nim vážou, všechny zvyky, které jsem si za dlouhá léta osvojila... a samozřejmě taky ráda mlsám. I když se musím snažit být rozumná a se svými intolerancemi si moc nezahrávat, jsou chvíle, kdy prostě potřebuju polevit a dát si něco dobrého. A o tom to je, když už mlsat, tak aspoň něco kvalitního, co si opravdu užiju. Takže tady je jeden tip.


Baileys a paštiky Pâté du Chef

Předpokládám, že irský lahodný likér Baileys všichni znáte. Značka letos představila i novou limitovanou designérskou edici Baileys Chocolat Luxe, která je obohacena o pravou belgickou čokoládu. Řeknu vám, to je teprv mlsání! Na Baileys je dobrý to, že je skvělý jak samotný, tak i do kávy, do dezertů, k dezertům, na dezerty... no asi chápete, že! :) 



Nicméně abychom nebyli úplně přeslazení, tak si k němu můžeme zakousnout skvělou pomerančovou paštiku značky Pâté du Chef.  Název vás může trochu zmást, ale tyhle paštiky jsou českého původu. Můžete si vybrat ze spousty druhů a příchutí, mě zaujala právě ta pomerančová. V kombinaci s čerstvým pomerančem a snítkou máty není co řešit. 



Příprava takového občerstvení zabere asi tak půlminuty, než vyndáte paštiku z obalu a nakrájíte k ní chleba. Efekt je zaručen. Dobrota je to neskonalá. A na posezení s kámoškou, maminkou nebo partnerem je to naprosto ideální. 

No řekněte sami! Už cítíte tu vůni Vánoc? :) 


2 komentáře:

  1. Tohle vypadá výborně. Paštiku jsem ještě nejedla, ale Baileys mám taky moc ráda. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  2. Mňam, vypadá to moc dobře :) určitě bych ochutnala nové chutě.

    Krásný poslední předvánoční den!
    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat

Všem děkuji za milé a podnětné komentáře, moc si jich vážím a dělají mi radost! :)