neděle 14. ledna 2018

Mé ohlédnutí za rokem 2017

Musím říct, že na tenhle článek jsem se těšila, i když jsem se ho zároveň bála. Mám to teď poslední dobou tak - těším se na věci, kterých se bojím a bojím se věcí, na které se těším. Ale popořadě... tak jaký byl ten můj rok 2017?



LEDEN
Nový rok jsem začala se svou milovanou partou a se svým milovaným přítelem. Následovalo pár dnů pořádný makačky v práci a pak už tradičně lyžák, kam jezdím jako instruktorka na prkno. Bohužel jsem si ho letos neužila tolik, protože jsem v půlce týdne ulehla s angínou a antibiotikama na dalších deset dní. Nicméně poslední den lyžáku jsem i přesto šla na kopec a koukala na ty svoje bramboříky, jak už krásně jezdí. Konec měsíce jsem pak strávila doma v posteli.


ÚNOR
Únor se opět rozjel v pracovních obrátkách, a to nejen v kanclu, ale ještě jsem stihla navštívit pár super tiskovek jako třeba pyžamovou párty od L'Oréalu při příležitosti uvedení nových pleťových masek anebo parádní tiskovku Colorista - představení nových barev na vlasy od L'Oréal Paris. No, a začala jsem spolupracovat se značkou Blendea SUPERGREENS, pro kterou do teď pravidelně píšu články a tipy na zdravé recepty.

BŘEZEN
Velmi zlomový měsíc... Kromě dalších dvou tiskovek od L'Oréalu (Botanicals a novinky od L'Oréal Paris, které byly obě nádherné) a kromě super školeních od práce jsme jeli právě s prací na hory do Itálie. Byly to ty nejlepší hory, které jsem kdy zažila. Náš tým se zase o něco víc utužil, já si vyčistila hlavu a užila si to opravdu plnými doušky. Po návratu z hor následovalo několik dusných a kritických dní s mým přítelem, což nakonec skončilo rozchodem. Detaily asi nejsou podstatné a možná si je už ani nevybavím, výsledek je takový, že na konci měsíce skončil i náš čtyřletý vztah...

S kolegy v Itálii <3 

DUBEN
V našem bytě jsem zatím zůstala já, ale protože jsme se domluvili, že finálně se odstěhuju já a on zůstane, začala jsem si hledat byt. Všechno bylo najednou úplně jiný. Nemůžu ale říct, že špatný. Člověk, i když je nejdřív úplně zdrcenej a nechápe ani jedna plus jedna, postupně procitne a začne fungovat. Máte před sebou najednou úplně prázdno a nevíte, z jaký strany ho uchopit. Ale pak vám dojde, že je to prostě jen nová příležitost. Nový začátek. Pro mě to v tu chvíli znamenalo opět se začít vídat se všema svýma kamarádama, chodit na koncerty, víc makat a cestovat. O Velikonocích jsem vyrazila do Berlína, který mě naprosto nadchl a rozhodně jsem tam nebyla naposledy. S kolegou jsem se zúčastnila soutěže Young Lions, chodila jsem po prohlídkách bytu, až jsem si jeden opravdu vyhlédla, na konci měsíce jsem oslavila Májku se svými nejbližšími a to nejlepší za duben? V práci jsme spustili blog Svět bydlení, kde mám svou externí redakci, který dělám šéfredaktorku a editorku. Naprosto to miluju!

Berlín.

KVĚTEN
Vlastně ani nevím, co se v květnu pořádně dělo, pro mě to byl měsíc vyřizování hypotéky, odhadů, zařizování všeho, co se pojí s koupí bytu... Ano, našla jsem svůj úžasný byt, který jsem se rozhodla si koupit. Kromě toho jsem stihla další tiskovky (třeba BiOil), další školení, workshopy, akce s lidma z práce i koncerty s kamarády nebo kolegy.

ČERVEN
Je to vlastně můj nejoblíbenější měsíc. A přesto, že letos byl úplně jiný než ty předešlé, stejně zůstal tím nejoblíbenějším. Byť přišlo to největší zklamání ze zjištění pravdy o mém "minulém" vztahu, přišlo i největší prozření. Najednou jsem si uvědomila, že i když vás jeden člověk zradí, máte kolem sebe tolik a tolik dalších lidí, kteří vás mají rádi. Takových, který vám pomůžou s vyřízením hypotéky, vezmou vás na parádní akce, přivezou vám dodávkou postel, koupí vám kytku k narozeninám, přinesou vám lahev vína, když to nejvíc potřebujete... Kromě tohodle pocitu pak následovalo spoustu dalších krásných akcí. Tiskovka Fructis, naprosto boží tiskovka Catrice... Proseco fest a selfíčko s Tomášem Klusem :D Drinčíky s mýma milovanýma holkama na Náplavce, Simple Plan na Aerodrome festivalu, koncert Good Charlotte, summer grilovačka v práci, koncert Foo Fighters, moje narozeniny s rodinou... A byebye párty s bráchou, kterej odjížděl na 4 měsíce do Ameriky. Vždyť říkám, že červen je nejlepší!


ČERVENEC
Červenec se letos držel v těsném závěsu za všemi těmi divokými měsíci, zvraty a velkými událostmi, protože v polovině měsíce bylo konečně vyřízený a připravený všechno k tomu, abych se přestěhovala do novýho bytu. Do SVÝHO bytu. A i když jsem tam měla jen gauč, postel a hrneček, zamilovala jsem si to tam. Znamenalo to samozřejmě opustit po 4 letech byt předešlý, který jsem prve milovala úplně stejně. Bylo to smutný, fakt že jo... Ale z druhý strany - před finálním opuštěním jsem v tom bytě udělala párty snad s každým, koho znám :)


Dál už byly jen ty radostné chvíle, jako koupačky s kámošema, výlety, procházky, párty na Náplavce, pár dní volna u nás ve Strakonicích s našima, což jsem si neskutečně užila... Ke konci měsíce jsem uspořádala opožděnou narozeninovou párty s mou milovanou partou z intru a pak se vypravila na pár dní do Itálie, kde jsem projela Milán, Veronu a Benátky, splněnej sen. Nakonec jsem ještě vyrazila s partou na víkendovou vodu a zase jsem měla pocit, že je všechno tak, jak má být. Zase jsem se začala naplno smát.

Milán. 

SRPEN
Srpen byl ve znamení užívání si léta. Chodila jsem hrát plážový volejbal, viděla se s kamarády, nechyběly grilovačky, koncerty jako třeba Offspring, který jsem si super užila, jezdila jsem za rodiči do Strakonic na víkendové koupačky a vydala jsem se na víkend do Karlových Varů, po čemž jsem už taky dost dlouho toužila.

S našima <3

ZÁŘÍ
Hned prvním výletem v září jsem si ze seznamu odškrtla další položku, kterou jsem vždycky chtěla navštívit, a tím bylo Polsko a návštěva místních jezer. Z Polska jsem jela rovnou na Moravu na firemní teambuilding, kterej byl úplně parádní! Z něj jsem frčela rovnou na sestřenky svatbu, následoval koncert kapely My Own Story, který byl úplně boží, no a na víkend zase zpátky na Moravu na otevřené sklípky. V září jsem měla ambice začít se sebou něco dělat, takže jsem zašla párkrát do fitka, ale jak asi všichni správně tušíte, moc mi to nezůstalo teda :D Ale na konci měsíce jsem se ještě vypravila do Rakouska na další výlet za objevováním jezer, a tam jsem něco i nachodila, takže to počítám do svého sportovního plnění.

Rakousko. 

ŘÍJEN
Říjen byl dost pracovní, ale udělala jsem si čas i na halloweenský večírek, procházku v Průhonickým parku, třídenní školení, tiskovku s Haribo, krásnou tiskovku essence... a taky jsem si dala svůj tradiční podzimní třítýdenní detox.


LISTOPAD
Hned, jak mi skončil detox, vyrazila jsem na tiskovku Tesori d'Oriente, na koncert Kooks a uspořádala u sebe posvícení spojené s kolaudačkou bytu s kamarády a deskovkový večer. Vyrazila jsem na Fuck up night a taky na konferenci Dream Big. Byla jsem na přednášce Ládi Zibury, na představení Bratři Karamazovi v novém znění, což byla dobrá sranda a všem vřele doporučuju. A Ziburu taky, dlouho mě nikdo takhle spontáně nebavil.

PROSINEC
Prosinec je můj druhý nejoblíbenější měsíc. A začala jsem ho celkem akčně. Hned prvního jsem šla přednášet na vysokou školu o sociálních sítí, což pro mě byl zajímavý zážitek. Následovala večeře s kámoši a bowling, který jsem hrála asi po sto letech... takže mi moc nešel :D Prosinec se samozřejmě neobejde bez vánočních večírků a posezeních. Jedno z nich bylo s redakcí blogu Svět bydlení, které bylo strašně super.

Moji milí ze Světa bydlení :)

Nechyběl ani svařák na Staromáku s mejma holkama, vánoční večeře s kolegy z práce, posezení s blogerkami spolupracijící s portálem Žena-In, koncert Rybiček a Imodia a vánoční výlet do Drážďan na trhy, svařáky, punčíky a samozřejmě i nákup v Primarku. Taky mi vyšel třístránkový článek v časopise L'Amour :)
23. jsem si báječně užila tradiční předvánoční koncert u nás ve Strakonicích, a protože náš milovaný rockový klub je stále zavřený, kluci nelenili a udělali koncert přímo před ním. Ta atmosféra byla kouzelná! Štědrý den proběhl v klidu doma s bráchou a rodičema, tak jako každý rok jsem si to užívala plnými doušky. Stejně tak i návštěvy příbuzných. 27. jsem vyrazila na prkno do Rakouska a nakonec jsem si užila krásně i Silvestr s mou milovanou introvskou partou. Jak tento rok začal, tak taky i skončil. V podstatě...

Prostě moje druhá rodina :) 

Stalo se toho hodně. A co jsem si z toho všeho vzala? Důležitý je koukat se dopředu a jít dál. Ať se děje cokoli. A nejdůležitější je uvědomit si, jaký máte štěstí, když máte kolem sebe rodinu a kamarády, kteří vás mají rádi a stojí při vás. V dobrým i v tom méně dobrým. Nebudu psát ve zlým, protože ať se stalo cokoli, nemyslím si, že bych se měla mít zle. Nakonec... každej se má tak, jak sám chce a podle toho, co pro to dělá.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Všem děkuji za milé a podnětné komentáře, moc si jich vážím a dělají mi radost! :)