O mně

úterý 8. května 2018

Colorista přichází s novými odstíny washoutů

COLORISTA WASHOUT od L´Oréal Paris jsou postupně vymývatelné barvy na vlasy, které vydrží několik umytí. Kromě osmi stálých odstínů můžete nyní vybírat i z šesti nových – čtyři jsou určené spíše pro blond vlasy a dvě by měly mít takovou pigmentaci, že jsou přímo pro brunetky. Z možných dvou modrých, zelené, žluté, limetkové a růžové jsem samozřejmě vyzkoušela tu růžovou. Pojďte se mrknout, jak moje barvení dopadlo... 


Rovnou vám ukážu, na jak světlounké vlasy jsem barvu nanášela. Původní odstín a také kvalita vlasů samozřejmě velmi ovlivňují konečný výsledek po barvení. Často se mě ptáte, jakou barvu zrovna mám, že chcete stejný efekt. Rovnou říkám, že ani já, když si barvím vlasy dvakrát toutéž barvou, nemám nakonec stejný výsledek :) Barvení je zkrátka velmi individuální, ale samozřejmě mám své oblíbence, se kterými nikdy nešlápnu vedle. No, a teď se mezi ně nejspíš zařadí i tenhle nový washout. 

Odstín  #HOTPINKHAIR

Vlasy před barvením. 

Vlasy po nabarvení

Vlasy po vymytí (asi 4 umytí)

Efekt, který růžový odstín udělal, se mi moc líbil. Co je pro mě ale ještě důležitější, je to, jak vlasy vypadaly po vymytí washoutu. Tentokrát - na rozdíl při testování dřívějšího růžového odstínu těchto washoutů - se mi vlasy nezabarvily ani do zelené, ani do modré, růžová se krásně vymyla zase do blond (s lehounkým nádechem oranžové, ale to mi neva). Barva vydržela (s postupným vymýváním, tedy zesvětlováním) asi 4 umytí. Po každém umytí vypadaly vlasy dobře - jak barvou, tak kvalitou. Takže tentokrát za mě palec nahoru!

Další barvu jsem zatím nezkoušela, nějak si nejsem jistá, jestli bych se v jiné než růžové cítila, co myslíte? Slušela by mi modrá nebo zelená? :)


A jak jste na tom s barvením vlásků vy? Jaký odstín byste vyzkoušely?
Dejte vědět, třeba se s vámi o nějakou tu barvičku podělím ;) 

3 komentáře:

Všem děkuji za milé a podnětné komentáře, moc si jich vážím a dělají mi radost! :)