O mně

středa 23. května 2018

Jaká byla přehlídka módní kolekce Alternative Future od Michala Marka?

Módní návrhář Michal Marek, který je mimo jiné také skvělým stylistou a make-up artistou, představil minulý měsíc svoji novou módní kolekci nazvanou ALTERNATIVE FUTURE. Jedním z partnerů akce byla i kosmetická značka Catrice, které také vděčím za pozvání. Během večera jsem se potkala s dalšími svými oblíbenými bloggerkami a přehlídku jsme si hezky užily. Jak tedy přehlídka vypadala a jak celý večer probíhal?


Přehlídka přilákala stovky hostů, mezi nimi mnoho známých tváří - modelky, herečky, zpěvačky,
bloggerky, fotografy, režiséry i kurátory umění, političky a mnohé další zajímavé osobnosti. Potkaly jsme například herečku Nelu Boudovou, českou miss Michaelu Habaňovou, módní kritičku Františku Čížkovou, Sámera Issu a další a další... My jsme si užily jak přehlídku, tak po ní ještě fotokoutek Catrice, občerstvení a drinky na baru.





O čem je ALTERNATIVE FUTURE?

Tahle kolekce je určená ženám i mužům, zahrnuje volnočasovou módu, pouzdrové, společenské i svatební šaty. Hlavní barevností je zlatá, stříbrná, smetanová a černá. Střihově jde o minimalistickou, ale vznešenou kolekci.
Hlavními tvářemi dámské kolekce jsou modelka Kateřina Wohlmann Votavová a Lucie Kolínková Marková. Na mole jsme zahlédly i nejkrásnějšího muže planety Tomáš Martinka nebo muže s nejkrásnějším tělem na světě Michala Gajdoscheka.







A co o přehlídce říká sám její autor?

"Jsem nadšen z velké účasti i ze samotného výsledku celého večera, lidé se opravdu bavili a soudě podle reakcí odcházeli nadšení".

A kdybyste se chtěli o úžasném Michalovi dozvědět ještě něco víc, třeba něco o tom, jak bydlí nebo jaké byly jeho dětské sny, mrkněte na rozhovor, který jsem s ním udělala pro Svět bydlení, kterému teda btw šéfuju :)


1 komentář:

Všem děkuji za milé a podnětné komentáře, moc si jich vážím a dělají mi radost! :)