O mně

středa 15. srpna 2018

Top 5 Nivea produktů poslední doby

Značku Nivea jsem doteď dost upozaďovala. Ne že by mi Nivea nevyhovovala, ale tak nějak jsem byla odjakživa Garnier girl, takže jsem se vždycky vrátila právě ke Garnieru. Ani nevím, jak se to stalo, ale nedávno jsem se rozhodla, že Niveu znovu vyzkouším. Něco jsem si koupila, něco jsem dostala na testování a něco jsem dostala od kamarádky jako dárek. Nahromadilo se mi tedy spousta věcí, kterým jsem chtěla dát šanci. A víte co? Našla jsem 5 takových, které jsem si vyloženě oblíbila! Tak mrkněte se mnou.


Začnu ale tím, co nebylo zas až tak top, a to jsou deodoranty. Respektive takhle, kulička je boží, sprej mě zklamal, protože nechává na kůži hodně silnou bílou vrstvu. Honosit se tedy nápisem "INVISIBLE" je tady v tom případě trochu mimo. Nicméně u kuličky to sedí, navíc je aplikace fakt příjemná, vůně jemná a "ochrana" proti potu za mě dostačující. Potvrzuji i dobrou snášenlivost na citlivé pokožce.


Dál jsem si celkem oblíbila oční krém Q10 plus. Často mívám s očními krémy problém, že mi po nanesení oční okolí pálí. Tady se mi to nestalo, takže za to dávám okamžitě plusové body. Jinak dobře hydratuje a rychle se vstřebává. Nemůžu úplně potvrdit, že by vrásky redukoval nějak výrazně, ale minimálně zabraňuje tvorbě novým. Oční okolí je po použití svěží a prozářené. 


Není to tak dávno, kdy Nivea přišla s novou čisticí a odličovací řadou Nivea MicellAir Expert s výtažky z černého čaje. Tahle micelárka dobře čistí a celkem statečně i odličuje. Je určená pro všechny typy pleti, aplikace je příjemná. Voda je bez parfemace a nezanechává na pleti mastný film ani nepění, což je pro mě dost zásadní. 
Další novinkou je i tento dvoufázový odličovač, který mě opravdu hodně potěšil. Je jemný, ale poradí si snadno i s voděodolnou řasenkou. Oči nijak nedráždí, a to ani v případě, že jste nositelé kontaktních čoček. Za mě velká spokojenost! 


A to nejlepší na konec. Musím říct, že jsem v poslední době vyzkoušela celkem dost masek, peelingů, scrubů, zkrátka všelicos, co má co do činění s hloubkovým čistěním pleti. S čistým svědomím i obličejem říkám, že tahle maska u mě vyhrála! Nejen že oceňuju rychlost, kterou je schopná pleti pomoct, stačí ji nanést na jedinou minutu. Ale navíc pleť opravdu krásně vyčistí a vyhladí. Výsledkem je jemná a rozzářená tvář, paráda! Myslím, že to nebude jediný produkt z téhle řady, který vyzkouším! 


A co vy a Nivea? Používáte? Jaké produkty jsou vaše TOPky? Napište mi ;) 

4 komentáře:

Všem děkuji za milé a podnětné komentáře, moc si jich vážím a dělají mi radost! :)