O mně

čtvrtek 15. listopadu 2018

Vyzkoušeno: Nová vlasová péče Botanic Therapy Ricinus Oil & Almond

Po letech hledání těch nejlepších přírodních ingrediencí přichází značka Garnier s novou řadou produktů péče o vlasy – Botanic Therapy. Nabízí hned několik řešení pro různé problémy s vlasy. Protože mě momentálně nejvíc trápí slabé a lámavé vlasy, které navíc hodně vypadávají, vyzkoušela jsem řadu Ricinus Oil & Almond - obohacenou o posilující ricinový a mandlový olej. Ricinový olej proniká do vlasových vláken a posiluje vlasy zevnitř, mandlový olej vlasy celkově vyživuje. A co na tuhle novinku říkají moje vlasy?


Šampon Garnier Botanic Therapy Ricinus oil & Almond

Tak ten jsem si zamilovala na první přičichnutí, opravdu nádherně voní. Produktu stačí použít málo, dobře a hodně pění, okamžitě se rozvoní a mám pocit kvalitně umytých vlasů. Myslím, že dokáže pomoct i s tím vypadáváním vlasů, kvůli čemuž jsem ho začala používat. Třeba při mytí i fénování padají vlasy minimálně.


Kondicionér Garnier Botanic Therapy Ricinus oil & Almond

Ten mě také mile překvapil. Vlasy parádně regeneruje a posiluje. Moc hezky voní, vlasy jsou po použití krásně hebké, lesklé, konečky neroztřepené. Vlasy poslouchají, nejsou rozlítané a dobře se rozčesávají. Kondicionér je hutný, což mám ráda, protože mám pocit kvalitnější péče.


Maska Garnier Botanic Therapy Ricinus oil & Almond

Tak tuhle masku jsem si zamilovala úplně nejvíc! Normálně masky moc nepoužívám, přijde mi to jako ztráta času, ale na tuhle si čas teda ráda udělám. Po použití první den ráno mi vlasy voní ještě celý druhý den. Skvěle regeneruje a vyhlazuje vlasy, konečky jsou zacelené, vlasy plné lesku a života, krásně hebké a vzdušné. Maska vlasy nijak nezatěžuje.

Znáte tuhle řadu? A jak vyhovuje vám? Dejte vědět :)

2 komentáře:

  1. Řadu poznám, ale přímo tahle není pro moje vlasy. Mám doma tu na mastné vlasy se zeleným čajem a byla jsem taky nadšená. :-)
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
  2. Řadu jsem už někde viděla, ale nezaujala mě. Já vlastně, co tak vzpomínám jsem nikdy od Garnier produkty na vlasy nezkoušela.

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat

Všem děkuji za milé a podnětné komentáře, moc si jich vážím a dělají mi radost! :)